Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 


ABSOLUT SIDSTE UDKALD FOR TILMELDING TIL HAVNENS STORE
40-ÅRS FØDSELSDAGSFEST DEN 18. MAJ!
Tilmeldingsfristen den 10. maj 2024, så skal du til fest, så skynd dig at tilmelde dig.

Læs meget mere om festen og dagen her.
Tilmelding og betaling for hele herligheden kan foregå direkte her.

Forrige weekend var der virkelig liv på havnen og trængsel om parkeringspladserne.
Stort jollestævne
Allerede inden weekenden ankom mange sejlere for at træne og deltage i Kaløvigs kæmpestort jollestævne, Aarhus Spring Regatta // DS Grandprix, der blev sejlet både lørdag og søndag med omkring 150 sejlere + forældre og trænere. Læs Bådmagasinets artikel om stævnet her
Resultaterne findes her.

Havnens dag og standerskifte
Om søndagen var der tillige arbejdsdag og standerskifte. Kl. 09:00 samledes omkring 80 medlemmer i Kahytten til arbejdsdagen. Under indtagelse af rundstykker og kaffe/te, blev de enkelte opgaver fordelt og arbejdet gik i gang. Der blev samlet affald, plantet blomster, luget bede, trimmet græs og kanter, monteret redningsstiger, bygget broer, vasket skraldespande, renset kajakslæbested, olieret shelters og saunaer, malet og meget mere. Der blev knoklet frem til kl. 16:00 (kun afbrudt af en frokostpause, hvorefter alle mødtes til standerskifte, fællessang og formandens vise ord om løst og fast i klubben og på havnen, samt tildeling af årets vinterstander. Sheltersjakket modtog ganske velfortjent standeren. Sjakket har brugt utrolig mange timer på at bygge og etablere vores 3 nye shelters. 
Dagen blev, traditionen tro, afsluttet med lækre grillpølser og lidt godt til ganen. Kæmpe tak til alle, der ydede en stor indsats ved såvel jollestævnet som arbejdsdagen.
Bundlinjen er, at Kaløvig er et godt sted at være og at vi igen viste os frem fra vores bedste side.

Blå Flag Havn
Friluftsrådet har den glæde at meddele, at Blue Flag International Jury på deres møde ultimo april, har besluttet at tildele Blå Flag til havnen. Vores havn er, som én af få havne i Danmark igen udpeget som såkaldt Blå Flag Havn. Det er en ære at være kommet med i en meget eksklusiv gruppe af Blå Flag Havne. De havne som hejser det Blå Flag viser, at de ønsker at støtte et miljømæssigt, bæredygtigt samfund, med plads til friluftsliv og natur, til gavn for deres besøgende sejlere, lokale borgere og turister. Blå Flag guider strand- og havnegæster til at finde den sikre strand eller miljøbevidste havn, med gode og rene faciliteter og tilbud af miljøoplysende aktiviteter for børn og voksne. Læs mere om hvad det betyder at være Blå Flag Havn her.

Onsdagsbanen
Onsdagsbanesejladserne startede den 1. maj og aftenens sejlads blev afviklet i perfekt vejr, god vind og solskin – hvad kan man forlange mere. Efter sejladsen serverede kapsejladsudvalget grillhotdogs.
Resultaterne fra onsdagsbanesejladserne findes i hele sæsonen her.

Havneguide som e-bog
Nu kan man vælge, om man vil have sin havneguide som papirudgave eller som e-bog på sin PC. E-bogen giver mulighed for at have bogen derhjemme til planlægning og om bord som guide på turen. I mindre både fylder eller vejer e-bogen ikke noget i forhold til papirudgaven. Læs mere her.

Kom og sejl med i J70érne
J70'eren er en mega-sjov og hurtig 4-mands racer-båd. Læs mere om Kaløvigs J70ére her. Hvis du vil med, så tag kontakt enten via Facebook-siden ”J70 Kaløvig Bådelaug” eller send en besked til vores J70 formand Irisanda Linnau på irisanda@gmail.com

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.