Havkajak

Om os

Kaløvig Havkajak er en underafdeling af Kaløvig Bådelaug, og er som sådan omfatter af Bådelaugets struktur og vedtægter. Det betyder også af kajakafdelingen har fuld adgang tilalle de faciliteter der forefindes på havneområdet.

Kaløvig Havkajak har ca. 60 medlemmer i aldergruppen fra 17 – 70 år. En række af dem har egne kajakker liggende i klubbens containere.

Kaløvig Havkajak er i besiddelse af ca. 20 havkajakker med tilhørende udstyr såsom pagaj, skørt og veste. Endvidere har vi sikkerhedsudstyr til ture af længere og mere krævende karakter.

Vi vægter at have en socialt velfungerende klub, hvor der både er traditioner og plads til nye tiltag. Alle vores aktiviteter bygger på, at vores medlemmer har forskellige tilgange og ønsker til det at ro havkajak, men at det sker på et fælles fundament af kundskaber, så sikkerheden altid er i top. 

Vi har instruktører der er uddannede og certificerede under henholdsvis DGI og DKF (Dansk Kano og Kajakforbund), og som kan tilbyde kursusforløb til både nye og rutinerede roere. 

Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb for nye medlemmer, således at de efter ca. 3 mdr.kan færdes trygt og sikkert på vandet.

For yderligere oplysninger og kontakt se de øvrige områder på hjemmesiden.

 

Kontaktpersoner 

Formand for kajakudvalg:
Lars Beck, lars2310@outlook.dk 
Mobil: 42 75 08 15

Næstformand for kajakudvalg:
Thomas Frandsen Røjkjær, thomas.frandsen.roejkjaer@gmail.com

Øvrige medlemmer i kajakudvalg:

Instruktørudvalg:
Lars Beck

Aktivitetsudvalg:
Jeanette Møllegaard

Vedligeholdelsesudvalg:
Per Thygesen

Vil du være med her, så meld dig til en af ovenstående.

Se vores spændende 2017 kalender her: Aktivitetskalender 2017

Vi vil løbende lægge aktiviteterne ind her på hjemmesidensiden, men du kan allerede nu smugkigge!