Krantider

Krantider

Krankørsel i 2017

Det er vigtigt, du læser nedenstående retningslinjer inden du skal have sat din båd i eller taget op.

 

BEMÆRK!! Kranen kører ikke, når der er frost.

Bestil tid 

Bestil tid til optagning/søsætning online på "Mit KBL". Du finder også vejen til MIT KBL i hovedmenuen på forsiden af Kaløvigs hjemmeside. Her skal du logge på med e-mail og dit selvvalgte password.

Særlige krantider i marts og november. I begyndelsen af marts og i slutningen af november er der færre krantider end normalt:

 

Fra uge 13 kører kranen efter sommer-køreplanen: 
Mandag kl. 8-14.30 - systemstativer og bådvogn
Tirsdag kl. 8-14.30 - egne stativer
Torsdag kl. 8-14.30 alle slags stativer

OBS: I september kører kranen kun følgende dage tirsdag 12. september, torsdag 21. september og tirsdag 26. september 


Lørdage i oktober og november 
Lørdag 21. oktober kl. 8-15 
Lørdag 28. oktober kl. 8-15
Lørdag 4. november kl. 8-15
Lørdag 11. november kl. 8-15

December 2017 samt januar og februar 2018
Fra den 1. december 2017 og frem til begyndelsen af marts 2018 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr.

Kranen kører dog ikke, når der er frost.


BEMÆRK
Ønsker du at høre mere om stativordningen og hvordan du tilmelder dig, så kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk


Sikkerhed ved krankørsel

VIGTIGT for alle! Der skal være 2 personer til at styre båden under løft og transport med hængende last. Hold øjenkontakt med Kranføreren. Der er kun én, der giver tegn til Kranføreren under hele forløbet. Ingen mobiltelefonsnak. Alle andre holder en afstand af 15 m.

De ny stativer kræver også, at der er 2 personer under løftet og til justering af støttebenene, så det foregår under trygge rammer.

 

Før du bestiller tid til søsætning

TJEK – om dit medlemsnummer på båden kan ses fra broen, og at det ligeledes er synligt på de gamle stativer. Det er vigtigt, at nummeret er synligt, især hvis du dækker mærket på båden til med en presenning. Personalet bruger kostbar tid på at lede efter medlemsnummer, hvis det ikke er synligt.

Der skal ryddes op under og omkring båden, så personalet kan komme til med vogn og kran. Når båden er kommet i vandet tjekkes vinterpladsen for eventuelt materiale, der skal smides i den blå container. Jerncontaineren er blevet flyttet, så det kun er medlemmerne, der kan bruge den. Den er nu placeret bag den sorte bom ved bækken i et forsøg på at få stoppet den ekstra udgift klubben har med de mange mærkelige ting, der blev smidt i den.

 

Efter båden er kommet i vandet 

Samme dag skal der ryddes op på vinterpladsen. Gamle stativer skal pakkes sammen, så de er lige til at flytte med traktoren. Stativejere som anvender nyt stativ, skal fjerne deres gamle stativ hurtigst muligt for at skabe plads og orden på havnearealerne.

Både der er placeret på Vinterpladsens P-plads langs volden skal være flyttet senest den 29. maj 2017. Kan dette ikke lade sig gøre, giv da venligst besked til havnekaptajnen.