Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

MIT KBL - det nye medlemssytem

Det nye medlemssystem er i luften og mange medlemmer har allerede været inde og aktivere deres medlemsprofil og lagt deres dankortoplysninger ind i systemet. Det er så dejligt, at I tager godt imod det nye system, som på sigt bliver en kæmpe hjælp for vores administration.

Der er dog nogle børnesygdomme, vi skal igennem – og vi har brug for jeres hjælp endnu en gang

Du skal endnu en gang godkende dine oplysninger
Få timer inden din havneleje skulle trækkes, lavede systemet nogle nødvendige opdateringer. Det bevirkede desværre, at alle medlemmer i går eller i dag har modtaget en e-mail fra Zietwing (som er systemets navn), hvor du endnu engang skal trykke på et link, og godkende betalingen ved at indtaste den 3-cifrede CVC kode (sikkerhedskoden) på bagsiden af dit betalingskort og bekræfte beløbet. Det er MEGET vigtigt, at du gør dette igen (selvom du allerede har gjort det en gang), ellers kan vi ikke få lov at trække havnelejen. Du skal altså åbne den mail, du har modtaget fra Zietwing i går eller i dag og følge det link. Vi beklager meget ulejligheden.
 
Løsning / svar på de typiske problemer og spørgsmål
1. Glemt kodeord / kan ikke logge på din profil
Gå ind på dette link http://www.kblsail.dk/  på  → MIT KBL → Nulstil adgangskode

2.Får jeg ikke en kvittering/faktura ?
Du får en mail med en faktura inden for 1-2 dage. Du vil også kunne se din faktura i Zietwing om 1-2 dage. Næste gang vi trækker dit medlemskab eller havneleje eller et af de andre produkter du har ved Kaløvig Bådelaug (stativleje eller andet) vil du omgående modtage en faktura. Det er kun her første gang der lige går nogle dage inden du modtager din faktura.

3. Fejlet / afvist betaling
Gå ind i din Zietwing profil, under ”Betalingskort”. Slet dit indtastede betalingskort og tilføje betalingskortet kortet igen.

Længere svartid fra sekretariatet
Flere medlemmer har oplevet forskellige udfordringer i forbindelse med oprettelsen af deres medlemsprofil. Pigerne på sekretariat arbejder på højtryk, men kan simpelthen ikke følge med alle de henvendelser der er lige nu. Vi beder derfor om din tålmodighed. Det bedste du kan gøre, er at sende en mail til kbl@kblsail.dk, hvor du kort beskriver dit problem, samt fulde navn og medlemsnummer. Der vil være længere svartid på mailen, men vi arbejder os igennem det så hurtigt, som vi overhovedet kan. Flere har forsøgt forgæves på telefonen. Vi modtager mange telefonopkald og kan simpelthen ikke nå at besvare dem alle. Derfor vil vi meget gerne bede jer om at sende en mail i stedet. På den måde vil du få hurtigere svar og vi kan lettere danne os et overblik over udfordringerne. 

Vi beklager meget ulejligheden og vi er taknemmelige for din tålmodighed. På sigt vil det nye system give både medlemmer og administration et godt overblik.

På vegne af bestyrelsen
Niels Frølund
Formand Kaløvig Bådelaug
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*