Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.


Formanden fortæller om baggrunden for den ekstraordinære generalforsamling og inviterer til en dag fyldt med aktiviteter 

Ohøj alle Kaløviger 
 
Som I alle er bekendt med, er der indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling. Hvorfor så det, vil de fleste spørge? ”Er der lagt op til ballade”, hørte jeg en spørge forleden. Nej, der er absolut ikke lagt op til noget som helst alvorligt. Vi ønsker ganske enkelt, at få opdateret budgettet med de nu kendte udfordringer vedr. afviklingen af SalonSalon.  

Vi har det sidste år haft på fornemmelsen, at SalonSalon havde store problemer i administrationen af den daglige drift. Men selve lukningen har påført os lidt større udfordringer end forventet. Disse udgifter dækkes ikke helt af den stillede bankgaranti, ligesom der er påløbet lidt omkostninger til håndtering af konkurssagen. 

Men det glædelige ved dette er dog, at vi kan lukke rækken af restauratører med lejekontrakt efter Kaløhus, og dermed sætte punktum for den måde at drive vores spisested på havnen på.Det er heller ingen hemmelighed, at håndtering af sådanne sager tager meget energi i Driftsudvalgets arbejde, og vi har derfor sammenfattet et revideret budget som indeholder disse udgifter, og har samtidig justeret på de realiserbare aktiviteter indenfor indeværende år.
   
Der er meget at glæde sig til for det kommende år.  
 
Det første vi gerne vil invitere til af årets “jubilæumsaktiviter” er vores standerskifte den 22. april. Vi vil meget gerne gøre det til en festlig dag, og har derfor indlagt flere aktiviteter gennem hele dagen.

Programmet for den 22. april 2017:  
 
Formiddagen:

  • Bagagerumsmarked: Der afholdes stumpemarked / bagerumsmarked med maritim tilsnit på pladsen foran Værftsbygningen. Det starter ca. kl. 10 ,-  der pakkes sammen når det hele er solgt :-) eller når generalformsalingen starter kl. 14:00. Alle medlemmer er velkomne til at sætte en bod op.
  • Sejltur på bugten: Gennem hele formiddagen (fra ca. kl. 9-14) er der ture på bugten med vores samarbejdspartnere DKsejlsport og Aarhus SeaRangers. Tilmelding på dagen, men hvis du vil være sikker på en plads så skriv en mail til kbl@kblsail.dk med antal personer og ønske til tidspunkt.
  • Brunch: Vores nye samlingspunkt og spisested Kaløvig Badehotel og Brasserie inviterer til en lækker brunch til en god medlemspris. Bestil bord på mail: info@kalovigbadehotel.dk
Eftermiddagen:
  • Ekstraordinære generalforsamling kl. 14: Vi holder årets første og vel forhåbentlig eneste ekstraordinære generalforsamling. Agenda for denne er tidligere udsendt.  
  • Standerskifte: Standerskifte ved vores stander på Øen kl 16.00.  Kom og hør en sang fra de varme lande, og forventningerne til den kommende sæson.
  • Spisning efter standerskifte: Kaløvig Bådelaug er vært ved en lækker Sømands ret kl. 17 i Brasseriet. Under spisningen vil der være mulighed for at udvælge sange fra vores fælles sangbog, som akkompagneres af klaver og savklinge :-)  

Så der er al mulig god grund til at afsætte en god dag på vores egen dejlige havn, til hyggelig samvær med såvel gamle som nye venner af Kaløvig Bådelaug.
 
På bestyrelsens vegne
 
Niels Frølund  

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage den, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*