Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Nyt fra Kaløvig Badehotel og Brasserie

Vores restauratør Søren Dalhoff har skrevet et par ord om hvordan det går og hvilke nyheder der er i vente:

Vi bobler af glæde. Et muntert besøg af Andreas Bo og midsommer skønsang. Masser af gæster i restauranten, masser af fester og ikke mindst, masser af positiv feed back – tak for det
.
Fisk i lange baner  – og andet godt
Den bedste tid er lige nu! Dansk sommer, lyse aftener og feriestemning. Hver dag på slaget 11, åbner brasseriet og det nye a la carte kort har bl.a. masser af fisk at byde på. Alt tilberedt fra chefkokkens passionerede hånd.

Nu også med butik
Uden mad og drikke dur ”søhelten” ikke. Med disse ord i baghovedet fik vi ideen til også, at lave en lille butik/Deli. På hylderne finder du alt det, vi selv synes er lækkerier og som gør livet værd at leve:

Til tørsten: Udvalgte vine og spiritus

Til den lækkersultne: Chokolade, mandler og oliven

Til grillen: Dansk ribeye, krogmodnet svinekam, spareribs, BBQ marineret kylling, spoleben (grill køller), krabbeklør, søkogte rejer m.m.

Tilbehør: Fonder og saucer, pureer, aioli, diverse syltede ting, olier eddiker, marmelader, hjemmelavet nutella og meget meget mere. 

Til iselskeren: Kastberg Is. I vafler og bæger. MUMS!

Butikken åbner mandag den 10. Juli og har åbent alle
ugens dag fra kl. 11 – 17 
Isbod
Når du træder ind af døren møder du vores nye isbod. Her kan du købe Kastberg is i vaffel eller bæger. Det er hjemmelavet italiensk is. Der er både mælkeis og sorbet. Den bløde mælkeis er lavet på mælk fra en lokal gård, og de friske sorbetter laves med udgangspunkt i sæsonbestemte frugter og bær. Med udgangspunkt i lokalt produceret mælk og friske råvarer af høj kvalitet er produkter fra Kastbergs lavet i tråd med den italienske ismagertradition.Start dagen på den fede måde - Brunch fra august
Fra august vil vi hver søndag have brunchbuffet med alt hvad der hører til. Alt tilberedt med morgenduelig kærlighed og gode råvarer. Pris 189 kr. 

Solskinshilsner og
Vi ses på Badehotellet 
Søren og resten af teamet  


Krankørsel i sommerferien

Kranen kører ikke i uge 30, 31 og 32 pga. ferie. Men der er masser af tider at få de næste to uger. Så skal du have noget lavet, eller har du endnu ikke fået din båd i vandet, så er det med at få booket en tid. 


Formanden runder et skarpt hjørne og du er inviteretInvitation til reception på Kaløvig Badehotel og Brasserie 3. august fra kl. 13-17. Se invitationen til Niels Frølunds 60 års reception her
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*