Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Restauranten åbner


Som omtalt i sidste nyhedsmail har vi gennem nogen tid set på mørke ruder i vores ellers så dejlige lokaler i de gule bygninger.

Så nu hvor selv årstiden hjælper med lysere tider, er der også god grund til forventninger om nye tider for vores restaurant og køjerum.  

Vi har således netop indgået aftale med en ny restauratør, som kan drive stedet i samarbejde med havnens brugere.  Den nye forpagter af stedet er Søren Dalhof. Han har baggrund i succesfuld drift af lignende spisesteder rundt om i landet og vil fortsat drive Hotel Royal i hjertet  af Aarhus. 

Indeholdt i aftalen ligger også driften af vores hytter / køjerum ud mod vandet som har givet inspirationen til det nye navn for vores spisested på havnen. 

Det vil komme til at hedde Kaløvig Badehotel og brasserie og vil signalere maritim hygge og autenticitet i øjenhøjde med brugerne af havnen. 

Jeg er sikker på, at Søren Dalhof på bedste vis vil præsentere sig selv og dato for åbning inden længe via nyhedsmail og pressemeddelelser, så hold godt øje med mailboksen og klubbens nye hjemmeside.       

På bestyrelsens vegne
Niels Frølund 
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*