Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Ny rengøring på havnen

Vi beklager meget at rengøring af toiletter og baderum ikke har været tilfredsstillende. Vi har derfor skiftet rengørings-leverandør pr. 1. juli og toiletter og baderum vil fremover blive rengjort dagligt. Tag godt imod det nye rengøringsteam. 
 

VIGTIGT: Der skal være medlemsnr. på din båd, trailer, mast og stativ 

Som vi skrev i sidste nyhedsbrev er der er rigtig mange både, stativer og trailere der ikke har medlemsnr. på. Du skal sørge for at alle dine ejendele har et  tydeligt mærke med dit medlemsnr. Du kan hente et klistermærke med dit medlemsnr. på kontoret. 

Hvis din båd river sig løs eller vi har måtte ændre på fortøjninger eller lignende kan vi nemt og hurtigt få fat på dig, hvis båden har medlemsnr. på.

Alle stativer, master, trailere, der ikke har medlemsnr. på inden fredag  6 . juli 2018 vil blive bortskaffet.

Stativer, vogne og trailere, der er placeret bag ved volden / langs åen skal være fjernet inden 6. juli 2018 - ellers vil havnens personale bortskaffe dem. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at ønske alle medlemmer en god sommer og jeg håber, at I får nogle gode sejloplevelser. Tak for at I har taget godt imod mig. Som nogle af jer ved, så er jeg lige nu på krankursus, men i næste uge slutter mit krankursus og jeg glæder mig at have min daglige gang i Kaløvig Bådelaug. 

Med venlig hilsen 
Allan Rundberg 
Havnekaptajn

 

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*