Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Ligasejlerne fra Kaløvig rammer "podiestime" 

I weekendens stævne i sejlsportsligaen sikrede Kaløvig sig en flot 2. plads. Det er anden gang i år at Kaløvig sikre sig en podieplacering i Sejlsportsligaen, og nogle sejlsportsmedier kalder endda de seneste bedrifter for en podiestime. Ingen tvivl om at Kaløvig Cobras gør sig positivt bemærket i ligaen og at formen er i top, her er drengenes egne ord oven på seneste stævne i Skovshoved.

Jesper med på afbud
Optakten til stævnet gik faktisk ikke helt efter planen, da vores taktiker fra forårets to stævner melder afbud, da han skal være far og vil prioritere sejlsporten lidt fra. Heldigvis for holdet, har vi bygget en god brutto trup op, så der skal mere end et afbud til at ryste Kaløvig Cobras. Onsdag inden stævnet tager vi fat i Jesper Vogelius, der netop har sejlet VM i Aarhus. Han havde heldigvis ingen planen for weekenden og torsdag aften sidder vi så Sophus Jarvig, Nikolai Tiedemann, Jesper Vogelius og Lars Vilhelmsen i en bil på vej til Sjælland. Det er blevet sent da Lars havde glemt vores ikoniske orange Kaløvig trøjer derhjemme, så vi måtte en tur tilbage efter dem, heldigvis var vi ikke kommet alt for langt.

Fredag morgen til træning havde vi en time i båden mod nogle af de meget dygtige klubber, bla. Frederikshavn, KDY, Aarhus og Hadsund. Det gik rigtig godt til træning, og vigtigst af alt gled Jesper rigtig fik ind på holdet i sin nye rolle. Da vi kom på land efter træning udtrykte han sig begejstring for den sporty J/70 således; aldrig har jeg været så stresset over at sejle så langsomt. Da Jesper normalt sejler Nacra17 katamaran er det klar at farten ikke virker voldsom i J/70’eren, men de tætte og intense dueller og med de andre både, der varer ved hele banen rundt havde alligevel gjort indtryk.

Vi besejrede KDY - næsten
Både fredag og lørdag går det rigtig godt med sejladserne tæt udfor Skovshoved havn. Vi lægger pæn afstand til konkurrenterne og er den eneste besætning der slår KDY, ikke bare én gang. Nej faktisk møder vi holdet fire gange i løbet af weekenden og slå dem tre af fire – en vigtig intern kamp at vinde.

Søndag bliver det for alvor tæt, da vi begynder dagen med en tung 5. plads, heldigvis sætter de nærmeste forfølgere fra Horsens også en dårlig placering på tavlen og vi bliver derfor ved med at leve på 2. pladsen. Faktisk øger vi vores forspring betragteligt mod slutningen af 15. flight og ender med 9 point til den nærmeste forfølger.


Nu gælder det Aarhus d. 7.-9. September
Sådan en 2. plads luner godt i det samlede regnskab, hvor en samlet placering i toppen bestemt er inden for rækkevidde. Det kræver vi holder godt fast i de gode takter når Finalen skal afgøres i Aarhus den 7.-9. september.

Vi har to uger nu til at få besætning og den sidste håndtering på plads. Vi ser virkelig meget frem imod stævnet. Der for os i Kaløvig næsten er lig med hjemmebane. Hvis det bliver lige så godt som sidste år, glæder vi os til opbakningen fra klubkammerater, venner og familie på kajen foran DOKK1.

Sejler hilsner
Sophus, Nikolai, Jesper og Lars.

Oplev finalen i Sejlsportsligaen tæt på  

Marselisborg Sejlklub og Kaløvig Bådelaug står i fællesskab for det ultimative Sejlsportsliga arrangement – Finalen, der sejles fredag, d. 7. sept. – søndag, d. 9. sept. Der sejles inde i Aarhus Havn mellem DOKK1 og Navitas. 

I den forbindelse mangler vi lidt hænder til at hjælpe til, specielt på land.

Vores eget team, Kaløvig Cobras deltager naturligvis og en podieplacering er bestemt mulig.

Altså giv en hånd med og få samtidig mulighed for at heppe på Kaløvigs fantastiske team fra første parket. Giv gerne hurtigst besked til Jens V. – jens@kblsail.dk
 

Referat fra det åbne bestyrelsemøde 

Her kan du finde referatet fra bestyrelsesmødet. 
 

Stativer for vintersæsonen 2018/2019

Havde du sidste år lejet et af havnens stativer:
Hvis det er tilfældet skal du blot tjekke at du har betalt stativet for den kommende sæson. Du kan logge ind på din Zietwing profil og se at du har et stativ abonnement og at det er betalt. Det skulle være betalt 1. august 2018.
 
Havde du ikke et af havnens stativer sidste år men ønsker et stativ i år:
Flere har allerede skrevet en mail til havnekaptajnen, at de ønsker et stativ for den kommende vintersæson. I vil snarest modtage en mail fra havnekaptajnen, med en tilbagemelding på hvorvidt vi har et ledigt stativ til jer.

Ønsker du et stativ, men har du endnu ikke fået skrevet til os. Så er det nu og senest 6. september 2018 du skal skrive til havnekaptajn@kblsail.dk . Derefter får du hurtigst muligt en tilbagemelding på om det er muligt.
 
Vi forsøger at imødekomme alle ønsker så  godt vi kan.
 

Masteskuret

Har du en mast i masteskuret?
Der vil blive ryddet op i masteskuret snarest. Så har du en mast liggende der, så tjek at du har et synligt medlemsnr. på og at du har betalt. Master og andet uden synligt medlemsnr. vil blive smidt ud.
 

Egå sejlklub har to spændende kapsejladser her i september  

Egå sejlklub har inviteret til to kapsejladser i september måned. 

  • Egå Tun Star 15.-16. september 2018 - læs mere her 
  • Egå Sejlklub Hovedkapsejlads 23. september 2018 - læs mere her 

Et nyt hold kajakroere er friroet  

Lørdag den 25. august fik vi friroet endnu et hold dygtige havkajakroere.
Vi begyndte allerede i april med 3 timer i svømmehal, hvor deltagerne lærte at falde i vandet og redde hinanden op i kajakken igen. 


I løbet af maj og juni måned trænede vi tag. Tagene giver deltagerne kajaktekniske færdigheder, så de kan styre samspillet mellem kroppen, kajakken og pagajen og så aktiverer de nogle muskler, man ikke troede man havde. Juni afsluttes med en teknikprøve. 

Juli og august bruges til at træne redninger og afsluttes med en prøve, som består af en egen redning, en makker redning og en svømmetur med og uden kajak. Alle der gik til prøve bestod. Stort tillykke.

Det kan kun lade sig gøre, når vi har nogle entusiastiske deltagere og nogle yderst kompetente instruktører.

3Broer fik fra et sejlerperspektiv det bedste vejr 

Lørdag den 18. august løb 3 Broer af stabelen. Det var en lidt atypisk sensommerdag, men fra et sejlerperspektiv kunne det næsten ikke være bedre, 8-10 sekundmeter og endnu mere i stødene indbød til frisk og underholdende sejlads, som også satte besætninger og udstyr på prøve.

I alt 33 både deltog, og vi vil fra kapsejlads-udvalget gerne takke alle for en rigtig god dag.

Om aftenen fandt den traditionsrige middag sted, og i år var vi rykket indenfor i varmen på Kaløvig Badehotel. Her var vi 70 deltagere, der blev forkælet med god mad, rigeligt at drikke og ikke mindst de mest utrolige sejlerhistorier.

Under middagen var vi også vidne til et lodtrækningsshow af filantropiske dimensioner: Samtlige deltagende både, der var repræsenterede ved middagen, gik således derfra med et gavekort til AFI Marine på 500 kr.

Tak til deltagere og sponsorer for opbakningen!

Kaløvig-sejler fuldfører Vegvisirracet 

Normalt sejler Martin Hammershøj Olesen onsdagskapsejlads i Pipaluk, en Seascape 18, med sejlkammerat Rune Aagaard. Men fra 23. til 25. august sejlede makkerparret hele 170 sømil i Vegvisir, en distancekapsejlads for single- og double-handed sejlbåde. Pipaluk startede torsdag kl. 18, og kom i mål i Nykøbing F lørdag morgen, kl. 3:54:30, til en pæn 6. plads i et felt med 10 både.

Læs Martins oplevelse af kapsejladsen her
Foto credit: Ana Šutej

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*