Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Ekstraordinært åbnet for flere krantider i ugen efter Kristi Himmelfart. Book derfor i god tid så du kan sikre dig at få den tid, der passer dig bedst.
Booking foregår via hjemmesiden, hvor du logger ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Se øverste højre hjørne på hjemmesiden. Husk at logge på inden du booker krantid - tryk på "eksisterende medlem".
Kranløft er som bekendt med i havnelejen, men har du et økonomisk udestående med Kaløvig Bådelaug, vil du blive opkrævet for løftet, når du booker. Kontakt havnekontoret ved eventuelle spørgsmål.
Booking foregår her.

Genopslag: Pinsetur, den 27.-29. maj 2023

Traditionen tro sejler Kaløvig Bådelaugs medlemmer på pinsetur til Ebeltoft og vi håber naturligvis at mange Kaløvigere vil deltage i en hyggelig pinse i Ebeltoft, uanset om det er motorbådssejlere, sejlbådssejlere og fiskere til en hyggelig pinse i Ebeltoft. Læs mere om pinseturen og tilmelding her.

The Ocean Race kommer snart til Aarhus – tag godt imod bådene eller se dem fra havnesiden
For første gang i The Oceans Race historie har sejladsen et helt såkaldt ”Stop Over” i Aarhus hvor bådene bliver i Aarhus en uges tid. I 2018 var det blot en ”Fly By”, altså blot en tur ind i Aarhus Havn uden stop, men denne gang er Aarhus ”The real thing” – et ægte ”Stop Over”.

  • I den forbindelse byder arrangementet på en masse spændende aktiviteter, såvel til søs som på land. Det bliver en mega fest i Aarhus. Du kan finde det store program for The Ocean Race – Aarhus her.
  • Kæmpe drone show i forbindelse med The Ocean Race. Læs mere her.
  • Én af mange muligheder er klubbernes paradesejlads – en enestående mulighed for at se ”Ocean Race Live Park fra havnesiden, hvor alle er velkomne, hvad enten det er i motorbåd eller sejlbåd. Klubbernes paradesejlads foregår søndag 4. juni kl. 16.30 – 18.00 og mandag 5. juni 17.30 - 19.00. Læs mere om klubbernes paradesejlads her.
  • IMOCA bådene ligger lige nu i Newport/USA og sætter kursen over Atlanten mod Aarhus den 21/5. Har du lyst til at ledsage bådene de sidste sømil mod mål, er du med til at give dem en fantastisk oplevelse af vores gæstfrihed og velkomst. Husk i den forbindelse at holde god afstand til deltagerne og i øvrigt at følge anvisningerne fra Marshall bådene. Du kan følge/tracke bådene her.

Åbent hus/åbent vand = Havnens Dag/Vild med vand, lørdag den 10. juni 2023
Igen i år arrangerer Kaløvig Bådelaug åbent hus - Havnens Dag / Vild med vand.
Arrangementet foregår fra kl. 10:00 – 16:00. Aktivitetsudvalget er tovholder på arrangementet og satser naturligvis på, at alle udvalg vil være med til at vise vores klub og havn frem for mange gæster.
Alle bådejere opfordres til at flage over top og/eller sætte yachtflag, så havnen og bådene viser sig fra sin bedste side.
Ud over udvalgenes bidrag, kan alle være med:

  • Vær med til at etablere stumpemarked ved mastekranen. Stil gerne en bod op hvor du kan sælge maritime stumper. Jo flere boder, jo bedre et maritimt marked. Du skal huske selv at medbringe et bord til din salgsbod.
  • Åben båd: Vil du gerne vise din dejlige båd frem og give et indtryk af hvordan både ser ud om læ – eller er din båd til salg, så kan du fortøje din båd ved servicekajen.

Læs mere om Havnen Dag/Vild med vand her.

Genopslag: De 2 Øer sejles i år d. 24.-25. juni
Danmarks smukkeste midsommer nat-kapsejlads rundt om Hjelm og Tunø (eller omvendt).
’De 2 Øer’ er åben for alle sejlbåde: Singlehand, double-handed, multi-handed, med eller uden målebrev - dog ikke katamaran. Banelængden er fastsat til 61,2 sm, uanset omsejlingsretning. Med start fra lørdag, kl. 18:30 burde alle både være tilbage i Kaløvig søndag middag. Find indbydelse og tilmelding her.

De 3 Broer 2023 - resultater
Årets udgave af Kaløvigs traditionsrige kapsejlads - De 3 Broer- blev, på grund af meget svag vind gennemført på en afkortet bane. Du kan finde resultatlisten her.

Kaløvig Bådelaugs opdateret aktivitetskalender findes her
Kalenderen opdateres løbende med spændende aktiviteter, så tjek den med jævne mellemrum.

Nyhedsbrev fra Sailing Aarhus
Maj måneds nyhedsbrev fra Sailing Aarhus med særligt fokus på The Ocean Race. Læs nyhedsbrevet her.

Havneavisen – MarinaNews
Sommerudgaven af MarinaNews er netop kommet. Spændende læsning om hvad der sker i de forskellige havne. Læs sommerudgaven her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.