Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.


VM-sølv: Emilie Vesterø Nielsen – træner Bo Jarvig – VM-guld: Maja Brønlund Olesen

Det regner med medaljer og flotte placeringer til Kaløvigs jollesejlere
VM-guld og sølv til Kaløvigs unge Zoom8 sejlere

Ved VM i Zoom8-jolle, der blev sejlet i Turku (Finland), dominerede pigerne fra Kaløvig mesterskabet. Maja Brønlund Olesen sejlede så overbevisende, at hun allerede var verdensmester inden de 2 sidste sejladser. Øverst på podiet stod Maja med guldmedaljen om halsen, ved siden af Maja stod Emilie Vesterø Nielsen, der ligeledes kommer fra Kaløvig, med en sølvmedalje om halsen.
Se den endelige resultatliste her.


VM-guld til Anna Livbjerg
Anna Livbjerg fra Kaløvig har gjort det igen. For 11. gang i træk vandt Anna suverænt verdensmesterskabet i Europajolle. Det er en enestående præstation (vist nok aldrig set før) og vi kan være stolte af både Anna og vores jollemiljø i Kaløvig. Se den endelige resultatliste her.

I forbindelse med Verdensmesterskabet for Europajoller, der blev sejlet i Vallensbæk, blev det til flere fornemme resultater for Kaløvigs sejlere. Martin Brønlund Olesen vandt meget således overbevisende ”Open Week”, der sejles som indledning til selve VM’et. Se resultatlisten fra Open Week her.

Det danske hold vandt også ”Nations Cup” – der er holdsejlads mellem de enkelte nationer. På det vindende hold var Kaløvig repræsenteret af Martin Brønlund Olesen og Søren Johnsen.

Reminder – Visens Skib, fredag, den 21. juli, kl. 20:00
Selvom Visens Skib havde planlagt at lægge op, har der været mytteri blandt besætningen, så det gode skib stævner mod 10 havne med musik og underholdning i 2023. Heldigvis er Kaløvig én af de 10 destinationer, så glæd jer til en hyggelig aften på kajen og læs mere her.

Det er noget værre L… (undskyld sprogbrugen)
Desværre forstår ikke alle sejlere, at det er forbudt at tømme toiletaffald i havet indenfor 12 sømil fra land. Dette er stort set umuligt i danske farvande. I Kaløvig har vi det fineste tømningsanlæg til toiletaffald ved tankstationen, så det burde ikke være noget problem at tømme toilet-holding tanken. Senest er der konstateret et alt for stort antal e-colibakterier (menneskeskabte ekstrementer) i farvandet lige udenfor vores havn – ikke godt – slet ikke godt!

  • Læs artikel fra TV2 Østjylland her.
  • Læs om reglerne om udtømning af toiletaffald her.
  • Se plakat fra Friluftsrådet her.

Det østjyske havmiljø er ved at kollapse: - Det er virkeligt deprimerende
Der er ikke meget liv tilbage i de østjyske havvande, hvor syv kommuner nu samarbejder om at redde det døende miljø. Læs Aarhus Stiftstidendes artikel her.

Bødetakster, restriktioner og fartbegrænsninger for lystsejlere
Det kan være dyrt ikke at have styr på de regler, der gælder for lystsejlere. Som skipper på en båd, har du ansvaret for at sætte dig ind i gældende lovgivning om fartbegrænsninger og regler. Dansk Sejlunion hjælper dig med at få styr på reglerne – læs mere og bliv meget klogere her.

Sensommer-Grill, fredag, den 18. august – kl. 17:30
Det er tid til hygge og fællesskab for alle medlemmer af Kaløvig Bådelaug og for hele familien.
Derfor arrangerer aktivitetsudvalget en hyggelig grill-aften. Se informationer om sensommer-grill og opslag her.

Kontorfællesskabets lejere – portræt
Da nok de færreste ved, hvem der har til huse i Kaløvigs kontorfællesskab, her vi bedt lejerne om en kort præsentation af deres virksomhed. I kommende nyhedsbreve bringes, som en føljeton, et portræt af de enkelte lejere.
Første portræt er fra Jørgen Marvig – Marvig Consult
”Med baggrund i mejeribranchen herunder udstationering for FAO i Sydamerika, Arla Foods og 25 år inden for Nordjysk Fiskeindustri var det i en alder over 60 tid til mere frihed. Gik dermed selvstændig med etablering af en enkeltmandsvirksomhed. Som bygherrerådgiver inden for fødevareindustrien har jeg de seneste år bl.a. været involveret i:
Etablering af Hav Line Terminal i Hirtshals, hvortil der årligt bringes 50.000.000 kg laks direkte fra Norske opdrætsanlæg til modtageanlæg i Hirtshals. Det første anlæg i verden.
Etablering af Biorafinaderi, ligeledes placeret i Hirtshals.  20.000.000 kg biprodukt efter laksefiletering omdannes til olier, proteiner og peptider der kan indgå som kosttilskud mv. Tidligere blev disse biprodukter anvendt til minkfoder.
Meget spændende og alsidige opgaver der løses fra et ”Mini” kontorfællesskab på Kaløvig Havn.
I kombination med Badehotellet er rammerne unikke. Der er mulighed for mødelokaler, overnatning og super forplejning af Søren og hans team. Bedre rammer for arbejde findes ikke.
Skæring er unik, og at bo her samtidig med muligheden for at anvende kontorfællesskabet i maritime rammer er rent faktisk fantastisk”.

Havnekontoret er lukket i uge 30
Havnens personale findes dog på arealerne i dagstimerne. Se mere her.

Kaløvig Bådelaugs opdateret aktivitetskalender findes her
Kalenderen opdateres løbende med spændende aktiviteter, så tjek den med jævne mellemrum.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.