Kaløvigs hold i Sejlsportsligaen

Kaløvigs hold i Sejlsportsligaen

Er du til adrenalin i årene, kan du lide, når de salte skumsprøjt når din kind, elsker du kapsejladsens væsen, og trives du bedst i et stærkt team, er Sejlsportsligaen helt sikkert noget for dig!

På denne side, kan du finde konkrete oplysninger om Kaløvigs deltagelse i Sejlsportsligaen samt kontaktoplysninger på relevante personer, der er tilknyttet kapsejladsen.

Rammerne

Planlægningen af alle aktiviteter sker på facebook i gruppen: Kaløvigs Sportsligahold – ansøg denne gruppe, hvis du vil være med på holdet. 

Det er en forudsætning, at alle deltagere er og har været medlem af Kaløvig siden 1. April. i den pågældende sæson. Bemærk venligst at denne gruppe ikke er for ”tilskuere” hvis man ønsker at følge sejlsportsliga holdet fra Kaløvig, kan dette gøres på klubbens hjemmeside. 

Er en enkelt uden for facebook, er det muligt at kontakte koordinator for sportsligaholdet Lars Vilhelmsen på mail larsv@hotmail.dk

Hvornår

Stævnerne i sportsligaens første division bliver i 2017 afholdt:

  • Struer 19. - 21. maj

  • Brejning (Vejle fjord) 16. - 18. juni

  • Aarhus 25. - 27. august (Aarhus Festuge)

  • Skovshoved 15. - 17. september

 

Træning

Vi træner i vores B/ONE, Match 28’er eller TOM 28 når DK sejlsport giver os mulighed for det.

Træningen i Kaløvig vil frem mod stævnet i Struer tilpasses så vidt muligt efter deltagernes ønsker, og så snart Kaløvig-holdets intromøde for årets ligasæson er færdig og deltagerne fundet, udfærdiges en træningsplan som lægges her på hjemmesiden under fanen for den aktuelle sæson.

Økonomi

Klubben har betalt for deltagelse i ligaen.

Deltagere må forvente en mindre egenbetaling for træning og stævnedeltagelse (kørsel, overnatning, forplejning).

Sponsor

Ønsker din virksomhed at blive associeret med et passioneret sejlsportsliga hold, så har I mulighed for at blive sponsor for Kaløvig. Der er som udgangspunkt to typer af sponsorater; navnesponsor og beklædningssponsor. Begge med god eksponering lokalt og nationalt. 

Andre forslag og sponsorater er velkomne.

Kontakt Lars Vilhelmsen på telefon 29 74 71 34 for mere information. 

Links

Har du lyst til at læse mere om sejlsportsligaen, kan du gøre dette på Sejlsportsligaens hjemmeside: http://sejlsportsligaen.dk/

Kunne du tænke dig at blive en del af Kaløvig-holdet, er Kaløvig Sailing Teams facebookside et must: https://www.facebook.com/kblsailingteam/?fref=ts