Bliv frivillig ved VM i sejlsport 2018

Bliv frivillig ved VM i sejlsport 2018

I august 2018 er Aarhus vært for den største sejlsportsbegivenhed nogensinde i Danmark. VM i sejlsport for alle ti olympiske bådklasser bliver en gigantisk event med 1500 sejlere fra 100 lande, 800 frivillige og 400.000 gæster på havnen. Der venter en stor udfordring, men også en unik mulighed for at opleve en enestående begivenhed og et stærkt fællesskab.

Derfor er vi allerede nu i fuld gang med forberedelserne, og vi har brug for din hjælp.

Med et færdigpakket frivilligprogram er vi klar til at byde dig velkommen på VM-holdet, hvor alle kan være med. Uanset om du har baggrund i sejlsportsmiljøet, eller dit engagement ligger i udfoldelsen af den gigantiske folkefest, VM 2018 også inviterer til, har vi brug for dig, når vi sætter et stærkt hold af frivillige.

Som frivillig kommer du med garanti til at opleve:

1. Et fantastisk fællesskab blandt 800 andre frivillige
2. En fælles indsats, der omfatter kultur, værtskab, sejlsport og praktiske opgaver
3. En vigtig kultur- og sportsbegivenhed på lokalt, nationalt og internationalt niveau
4. Et globalt fællesskab, når sejlere fra hele verden kommer til Aarhus
5. En festlig indvielse af byens nye havnearealer ved Aarhus Ø under VM 2018

 

Skal du være én af de 800 frivillige? Her er din tilmelding.

 

Frivillige hænder skaber event i verdensklasse

Som frivillig ved VM 2018 er du med til at sikre, at vi kommer i mål, og at VM lykkes! Du kommer til at opleve, hvordan et kæmpestort fællesskab arbejder sammen på kryds og tværs - og dermed skaber en uforglemmelig oplevelse for alle.

Allerede i august 2017 har vi brug for et stort og stærkt hold af frivillige, når vi afvikler VM's generalprøve: Test eventen for VM 2018 - Aarhus Sailing Week 2017. 600 sejlere fra hele verden kommer til Aarhus for at prøve kræfter med vandet på Aarhusbugten, før det for alvor går løs ved VM 2018. Ud over det sportslige er test eventen i august et vigtigt skridt på vejen for VM-organisationen, hvor bl.a. organisationen, logistik og teknik skal testes i praksis.

Har du lyst til at vide mere om at være VM-frivillig, så læs med her, hvor du også kan tilmelde dig frivilligprogrammet. Og spred gerne budskabet, vi har brug for det...

 

Bedste hilsner

Klaus Natorp