Kaløvig Cobras er klar til 2. afdeling af Sejlsportsligaen

Kaløvig Cobras er klar til 2. afdeling af Sejlsportsligaen 17. juni 2017

I weekenden sejler Kaløvig Cobras 2. afdeling af Sejlsportsligaen. Holdet skal forsøge at forsvare deres foreløbige placering som nummer 5 i den danske liga.

Efter en veloverstået sæsonstart, ved stævnet i Struer i sidste måned. Har holdet gode muligheder for at cementerer en placering i toppen af ligaen.

Det kræver dog en hel stribe af gode sejladser denne weekenden, og med dygtige konkurrenter, på de andre klubbers ligabesætninger, vil det blive en voksen udfordring for den unge Kaløvig besætning.

De svære forhold ved Brejning på Vejle fjord, kommer også til at spille ind. Især når det drejer sig om ligasejlads der sejles meget tæt under land, ofte i vanskelige forhold.

Holdet, der denne weekend består af Andre' Østergaard, Sophus Jarvig, Frederik Harboe, Pi Andrea Sestoft og Lars Vilhelmsen, øjner gode muligheder hvis det lykkes at holde fast i den form, der blev lagt for dagen da holdet sikrede Kaløvig en 5. plads ved årets første liga stævne.

Følg sejladserne lørdag og søndag på: sejlsportligaen.dk eller på holdets egen facebook side: Kaløvig Cobras - Sejlsportsligaen

Hvis du vil opleve liga sejladserne i første række og tage på en lille udflugt, er turen til Brejning kun på godt 50min.

Ellers har du chancen når Sejlsportsligaen gæster Århus til 3. afdeling d. 25-27 August. Her sejler vi i inder havnen lige foran DOKK1.

Sejler hilsner

Kaløvig Cobras _/)