Standerskifte 22. april 2017

Standerskifte 22. april 2017 24. marts 2017

Der er meget at glæde sig til for det kommende år.  
 
Det første vi gerne vil invitere til af årets “jubilæumsaktiviter” er vores standerskifte den 22. april. Vi vil meget gerne gøre det til en festlig dag, og har derfor indlagt flere aktiviteter gennem hele dagen.

Programmet for den 22. april 2017:  
 
Formiddagen:

  • Bagagerumsmarked: Der afholdes stumpemarked / bagerumsmarked med maritim tilsnit på pladsen foran Værftsbygningen. Det starter ca. kl. 10 ,-  der pakkes sammen når det hele er solgt :-) eller når generalformsalingen starter kl. 14:00. Alle medlemmer er velkomne til at sætte en bod op.
  • Sejltur på bugten: Gennem hele formiddagen (fra ca. kl. 9-14) er der ture på bugten med vores samarbejdspartnere DKsejlsport og Aarhus SeaRangers. Tilmelding på dagen, men hvis du vil være sikker på en plads så skriv en mail til kbl@kblsail.dk med antal personer og ønske til tidspunkt.
  • Brunch: Vores nye samlingspunkt og spisested Kaløvig Badehotel og Brasserie inviterer til en lækker brunch til en god medlemspris. Bestil bord på mail: info@kalovigbadehotel.dk

Eftermiddagen:

  • Ekstraordinære generalforsamling kl. 14: Vi holder årets første og vel forhåbentlig eneste ekstraordinære generalforsamling. Agenda for denne er tidligere udsendt.  
  • Standerskifte: Standerskifte ved vores stander på Øen kl 16.00.  Kom og hør en sang fra de varme lande, og forventningerne til den kommende sæson.
  • Spisning efter standerskifte: Kaløvig Bådelaug er vært ved en lækker Sømands ret kl. 17 i Brasseriet. Under spisningen vil der være mulighed for at udvælge sange fra vores fælles sangbog, som akkompagneres af klaver og savklinge :-)  

Så der er al mulig god grund til at afsætte en god dag på vores egen dejlige havn, til hyggelig samvær med såvel gamle som nye venner af Kaløvig Bådelaug.