Dansk Sejlunion Grandprix i Kaløvig

Dansk Sejlunion Grandprix i Kaløvig 07. maj 2019

I weekenden blev sejlsæsonen for alvor skudt i gang fra Kaløvig Bådehavn med Dansk Sejlunions Grandprix.

 

Hele 245 sejlere (og deres trænere/forældre) kom til Kaløvig Bådehavn, hvor de blev mødt med snevejr, hagl, solskin, god vind og ikke mindst tres af klubbens frivillige!

 

KBLs sejlere viste flotte resultater med en første plads til Sylvester Berg i C-Optimisterne, en tredje plads til Jacob Svends Nielsen i Zoom 8, og (traditionen tro) en første plads til Anna Livbjerg i Europajollen. Og mere i Europajolle: en anden plads til Marie Præst. Se alle resultater her

 

Ungdomsafdelingen fik stor ros af Optimistklasseforeningen for et velfungerende stævne både til vands og på land. Baneledelsen var på højt niveau, og Racing Offices besætning var så venlige, at det smittede af på alle, der kom forbi. Logistikken virkede upåklageligt, så alle kunne komme ind (og ud) i god tid. Nogle forældre skrev, endda helt uopfordret, til klasseforeningen, at det var det bedste stævne i mange år.

 

Tillykke til både sejlere og organisationen - og en stor tak til alle de frivillige, der har gjort det muligt at afholde stævnet hos os!