Flotte kapsejladsresultater til Kaløvigs sejlere.

Flotte kapsejladsresultater til Kaløvigs sejlere. 22. august 2019

Igen i år, har vores unge sejlere repræsenteret Kaløvig og Danmark ved verdensmesterskaber. Vi har sikkert ikke fanget alle resultater, men nævner her de placeringer vi pt. er bekendt med.

VM – Zoom8 jolle, Garda/Italien.
Piger: Karoline Kiel (4), Liva Bergholdt Jul Christiansen (33).
Drenge: Jacob Svends Nielsen (9), Martin Olesen (10).

Ved Wayfarer VM nuppede Mogens Just en fornem sølvmedalje.

UVM – World Sailing Youth Worlds, Polen. Hver nation er kun repræsenteret med én båd pr. klasse.
29er - piger: Katrine Isaksen Schmidt/Sarah Damgaard (17).

Endvidere skal nævnes Anna Livbjergs meget overbevisende verdensmesterskab i Europajolle. Faktisk satte hun alle konkurrenterne til vægs med 7 førstepladser i 7 tællende sejladser.
VM’et blev sejlet i Spanien og her lykkedes det for Anna Livbjerg at vinde sit 8. verdensmesterskab – vel at mærke i træk. Anna er således blevet en levende legende i Europajolle-klassen.

Ved Sailing Champions League, der er VM for klubhold, sejlede Kaløvigs ligahold sig ind på en meget fornem bronze plads. Mesterskabet blev sejlet i St. Moritz, hvor de 24 bedste klubhold i verden dystede.
Efter de 17 indledende runder, lå Kaløvig på 1. pladsen. Final 4 (top-4) gik herefter i finalen og her måtte Kaløvigs hold desværre trække et kortere strå. Ikke desto mindre er den samlede 3. plads en utrolig flot præstation. Stort tillykke til Lars Vilhelmsen, Sophus Jarvig, Nikolai Tiedemann og Jesper Vogelius.

Mere hjemligt vandt Christian Grejs, Claus Litzinger, Jesper Vange og Peter Kok bronze ved DM i Scankap99, der blev sejlet i Ebeltoft.