Klubaften - Langturssejlads

Klubaften - Langturssejlads 28. januar 2019

Klubaften - Langturssejlads

Dato: tirsdag den 5. februar 2019
Klokken: 19-21
Sted: Kaløvig Badehotel, Åstrup Strandvej 68D, 8541 Skødstrup

Kigger du ud af Bugten? Går du med en jordomsejler i maven?

Selvom det er vinter – eller måske rettere: netop fordi et der vinter – kan man godt drømme sig væk med store planer om de store ture. De lange ture. Derfor har Aktivitetsudvalget inviteret Søren Dyrskjøt af Danske Tursejlere for at fortælle om hvad foreningen går ud på, hvilke tur de har sejlet i 2018, og hvad deres planer er til 2019.

Derudover er der også plads til at snakke med hinanden, og dem i klubben som har mere eller mindre konkrete planer om langturssejlads, bliver inviteret til at komme og dele deres viden med andre klubmedlemmer.

Det samme gælder naturligvis også dem, der allerede har fuldført sådan en sejlads, og af denne grund kan komme med god råd og erfaring.

Så kom frisk og slip din indre Troels Kløvedal løs.

Tilmelding senest mandag den 4. februar kl. 10, gerne vi e-mail: KBL.aktivitet@gmail.com

 

Fællesspisning
Til dem der har lyst – eller mangler tid til at spise hjemme – er der mulighed for at spise sammen på Kaløvig Badehotellets Brasserie inden klubaftenen starter. Sæt dig ved bordet kl. 18, og du er mæt og parat til endnu mere hyggeligt samvær kl. 19!

Brasseriet byder på en hovedret til 98 kr. per person. Tilmeld dig ved Badehotellet: tlf. 39 39 02 60 eller info@kalovigbadehotel.dk. Tilmeldingsfrist er mandag den 4. februar kl. 10.