Klubaften - sikkerhed til søs

Klubaften - sikkerhed til søs 08. marts 2019

Få din viden om sikkerhed til søs opfrisket ved starten af sæsonen. SejlSikkert-instruktør Nicholas Munk-Rechnitzer lærer dig, hvordan man tjekker redningsveste og affyrer nødblus. Så tag endelig dine redningsveste med, og hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål om sikkerhed. 

Der er denne aften mulighed for selv at affyre nødblus. Anskaf dig et (eller brug et gammelt) og tilmeld det hos os senest den 26. marts kl. 9. Husk for sikkerhedsbriller, brandsikre handsker og tøj, det gerne må blive snavset.

Tilladelsen til at affyre nødblus er i sagens natur en meget nøjsommelig affære, der involverer brandvæsenet, politiet, marinestaben og JRCC (Joint Rescue Coordination Centre). Vi tilmelder antallet og farven af nødblus til Marinestaben i god tid, så de ved, at vores ’blinklys’ er en øvelse og ikke et rigtig nødsignal. Derfor skal tilmelding af nødblus (farve og antal) senest den 26. marts kl. 9 på: KBL.aktivitet@gmail.dk

Tilmelding til klubaften er senest den 1. april (det er ingen aprilsnar!) kl. 10 på: KBL.aktivitet@gmail.dk

Fællespisning
Som sædvanligt er der en fælles måltid i Kaløvigs restaurant kl 18, inden klubaftenen starter. Betal 98 kroner og få en lækker hovedret.

Tilmelding til fællesspisning senest på mandag den 1. april (igen, ingen aprilsnar) kl. 10 på: info@kalovigbadehotel.dk eller tlf.  3939 0260

Her mere info om sikkerhed til søs. 

Her mere info om Sejlsikkert-app’en. 

Her mere info om JRCC.