CORONA – MENS VI VENTER - OPDATERING 11/4 2020

CORONA – MENS VI VENTER - OPDATERING 11/4 2020 12. marts 2020

 

Kaløvig Bådelaug følger fortsat regeringens krav og anbefalinger i forhold til den seneste udvikling af Corona-virus, herunder anbefalingerne fra DIF, DGI, DS m.fl.

Derfor vil alle indendørs og udendørs aktiviteter fortsat være aflyst. Det vil blandt andet sige, samlinger, fælles træningsaktiviteter (herunder fælles omklædning og samling af børn og forældre i klublokaler), kurser, møder, klubaktiviteter mv. Dette gælder også saunaen.

Der er stadig åbent for individuelt brug af faciliteterne, men vi opfordrer naturligvis alle brugere til at passe godt på jer selv og hinanden og i øvrigt at iagttage myndighedernes henstillinger.

 Havnens/klubbens daglige drift:

  • Om alt går vel, vil kontoret igen være bemandet fra mandag, d. 20. april.
    Dette dog med visse begrænsningen, idet kun én besøgende person må være på kontoret ad gangen.
  • Indtil d. 20/4 vil kontoret fungere via telefon og e-mail, men personlig betjening ikke er mulig.
    Det kan ikke forventes, at personalet er fysisk til stede, men oftest passer vagten hjemmefra.
    Kontakt: Telefon 86991967 // e-mail: kbl@kblsail.dk
  • Pladshandel: Skal aftales individuelt efter aftale med havnekaptajnen.
  • Krankørsel: Krankørsel (optagning/søsætning) gennemføres som planlagt, men at der vil være særlige sikkerhedsforanstaltninger.


Vi håber naturligvis, at livet i Kaløvig Bådelaug kan vende tilbage til normalen, men da situationen ændrer sig time for time, opfordres alle medlemmer til at holde sig informerede på Kaløvig Bådelaugs hjemmeside. Der vil desuden løbende blive sendt nyhedsmails.