Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Velkommen i det nye år
Det bliver spændende, hvad 2021 kommer til at betyde for os alle. Ét er sikkert, uanset hvornår vi slipper af med Coronaen, så går Kaløvig Bådelaug ikke i stå og I kommer til at opleve nogle nye tiltag.

  • Allerede først i det nye år udvides saunakapaciteten, idet der etableres endnu en sauna, der placeres ved siden af den nuværende.
  • Med tilskuddet fra Aarhus Kommunes Bygge- og Anlægsfond til renoveringen af omklædningsrummene og toiletterne i den gule bygning, sættes dette projekt i gang efter sommerferien.

Alt ovenstående og meget mere, er naturligvis med i budgettet for 2020/2021.

Coronasituationen
Som bekendt, er der fortsat skærpede regler og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Derfor vil saunaen og jollehuset fortsat være lukket – foreløbig frem til og med den 17. januar 2021. Sejlerskolens teoretiske navigationsundervisning fortsætter, dog virtuelt, altså som videokonferencer.
 
Mr. GP Covers vil nyde sit otium
Oluf Grønkjær har valgt at gå på efterløn og har derfor solgt GP Covers til Thomas Iermiin. Oluf fortsætter naturligvis ufortrødent på sin bestyrelsespost i Kaløvig Bådelaug og sin formandspost i Saling Aarhus. Læs mere her.
 
HUSK at Oplysningsskema for bådejere skal indsendes senest den 11. januar 2021
Skemaet, der SKAL være udfyldt senest mandag, den 11. januar 2021, findes her.
Er du lejer, er det vigtigt, at du udfylder skemaet så hurtigt som muligt, da vi ikke kan garantere, at alle får en plads i den kommende sæson.

Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvigs ungdom
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hvor gang du tanke hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling.
Læs mere her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*