Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Corona situationen
Som det fremgår af hjemmesiden, følger Kaløvig Bådelaug regeringens krav og anbefalinger i forhold til den seneste udvikling af Corona-virus, herunder anbefalingerne fra DIF, DGI, DS m.fl. Derfor er alle indendørs og udendørs aktiviteter med øjeblikkelig virkning aflyst fra og med nu og indtil videre til og med marts måned. Det vil blandt andet sige, samlinger, fælles træningsaktiviteter (herunder fælles omklædning og samling af børn og forældre i klublokaler), kurser, møder, klubaktiviteter mv. Læs mere her.
Vi opfordrer i øvrigt alle medlemmer til at følge de til enhver tid udsendte regler og anbefalinger ifm. Corona-virus.
 
Aflysning af klubaften – Skipper kend din båd
På baggrund af de seneste udmeldinger fra regeringen vedrørende arrangementer, er klubaftenen mandag den 30. marts beklageligvis aflyst.
 
Branden på vinterpladsen
Politiets brandsagkyndige kan ikke med sikkerhed fastslå den egentlige årsag til branden, men fastslår dog, at havnens installationer ikke kan være årsagen og at disse således fritages som årsagen til branden.
 
Forårsklargøring og bundmaling af både
Slibeudstyr, miljøstøvsuger osv. kan lejes fra værftet. Kontakt bådbygger Jesper K. Pedersen – telefon 7027 4030

Med hensyn til bundmaling er det værd at læse Dansk Sejlunions informationer om regler, valg af bundmaling samt en række praktiske tips til vedligeholde, herunder påføring, afvaskning og fjernelse af bundmaling. Læs artiklen her.
 
Pladslejer eller pladsejer?
Et enkelt ”l” gør forskellen – og alligevel ikke.
Som pladslejer, er du ikke garanteret en plads i havnen hvert år – dét er du som pladsejer.
Endvidere sparer du som pladsejer kr. 4.000, hvert år i havneleje. Det kan således godt betale sig at være pladsejer i Kaløvig. Kontakt havnekontoret, hvis du ønsker en liste med sælgere.
 
Ledig grejhytte
Vi har en enkelt grejhytte, der ikke er udlejet, så er du interesseret i en af disse eftertragtede hytter, så kontakt havnekontoret på mail: kbl@kblsail.dk -  inden udgangen af marts måned 2020, hvorefter der vil bliver trukket lod blandt de interesserede. Husk at oplyse dit medlemsnummer. Læs mere her.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads.
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*