Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Corona situationen – mens vi venter
Vejrmeldingen for de kommende dage er fantastisk og vi ønsker alle medlemmer en god påske. Der er et fantastisk liv på havnen i disse dage. Bådklargøring, gåture osv. Næsten som i ”gamle dage”. Generelt er langt de fleste gode til at holde afstand og følge personalets anvisninger. Dette glæder os alle, for vi skal passe godt på hinanden og os selv.
Om alt går vel, vil havnekontoret åbne mandag d. 20. april, men KUN således, at ét medlem/besøgende vil komme ind ad gangen.
 
På grund af Corona aflyses Onsdagsbanen i forårssæsonen
Vi havde allesammen glædet os til at komme i gang med en ny sæson kapsejlads, men desværre gør Corona-krisen det ikke muligt. Kapsejladsudvalget og KBL har naturligvis valgt at følge den linje der er lagt af Dansk Sejlunion og Danmarks Idræts Forbund, som betyder at ALLE klubarrangementer aflyses. Vi vil løbende følge udviklingen og revurdere situationen. Hvis det kan lade sig gøre på forsvarlig vis, hvilket vi krydser fingre for, vil vi afvikle den halvsæson der er planlagt efter sommerferien.
Venlig hilsen - Kapsejladsudvalget.
 
Åbning af Isbåden udsat
Egentlig var det Kaløvig Badehotels plan at indvie en kærkommen ny isbod ”Isbåden” i dag skærtorsdag, men grundet Corona krisen, er indvielsen udsat.
 
Havkajak
Sæsonen begynder, både for nuværende og ikke mindst nye havkajakroere.
Læs mere her
 
Livet på bryggen
Vores lokale ”Fiskeritidende” nr. 35 er netop lang på hjemmesiden og temaet for apriludgaven er ”På jagt efter fisk og et biologisk grundlag!” Meget spændende læsning her.
 
Pladslejer eller pladsejer?
Et enkelt ”l” gør forskellen – og alligevel ikke.
Som pladslejer, er du ikke garanteret en plads i havnen hvert år – dét er du som pladsejer.
Desuden sparer du som pladsejer kr. 4.000, hvert år i havneleje. Det kan således godt betale sig at være pladsejer i Kaløvig. Kontakt havnekontoret, hvis du ønsker en liste med sælgere.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads.
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*