Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Corona news
Så kom meldingen endelig. Der lukkes forsigtigt op for sejlsporten. Naturligvis stadig under Sundhedsstyrelsens vejledninger, men vores unge jollesejlere kan igen komme på vandet.
Læs mere her.
 
Pinseturen 2020 er desværre aflyst
Kaløvig Bådelaugs traditionsrige pinsetur til Ebeltoft er beklageligvis udsat til 2021.
Se aflysningen her.

Mastekranen er klar
Efter en uge uden mastekran, er den nu repareret og fungerer perfekt.
 
GP Covers sponserer ”påklædning” til klubbens Optimistjoller
GP Covers har sponsoreret covers, dvs. betræk til klubbens optimistjoller. Det er ikke første gang, at GP Covers er sponsor for Kaløvig Bådelaugs unge sejlere med betræk til joller. Går man en tur over vinterpladsen, vil man sikkert bemærke, at mange af bådenes ”vinterdyne” kommer fra GP Covers – og står man med mast på, kan en mastedæmper bestemt anbefales. GP Covers, der har sejlmagerværksted i Skødstrup, leverer i øvrigt også sejl, sprayhoods og kalecher.
 
Klubstander, Dansk Sejlunionsflag og frihavnsmærker
Vi har i indgangen til kontoret etableret et selvbetjeningsbord hvor man ganske gratis kan hente Kaløvig Bådelaugs klubstander, Dansk Sejlunions flag og frihavnsmærkat (2020). Vi ser naturligvis gerne, at alle bådejere fører Kaløvig Bådelaugs stander.
 
Medlemsnummer og hjemhavn
Alle bådejere bedes sikre sig, at deres medlemsnummer er placeret således, at de tydeligt kan ses fra broen. Mangler du et medlemsnummer, kan det hentes på kontoret.
Desuden er det et lovkrav, at bådens hjemhavn (Kaløvig) står på båden. Vi beder derfor alle bådejere om at sikre sig, at man ikke er i tvivl om, hvor båden er hjemmehørende. Kaløvig Bådelaugs klistermærke kan hentes på havnekontoret.
 
Sponsoraftale med OK Benzin
Ungdomsafdelingen har indgået en sponsoraftale med OK Benzin, der betyder, at der tilflyder klubben 5 øre pr. liter benzin. Læs mere om aftalen her.

De 2 Øer
Kaløvigs traditionsrige midsommer kapsejlads er foreløbig ikke aflyst, så reservér 19.- 20. juni. Som bekendt er der tale om Danmarks smukkeste natsejlads på ca. 62 sømil. Vi afventer Corona stadig situationen og Sundhedsstyrelsens og Dansk Sejlunions retningslinjer, men håber naturligvis, at der bliver åbnet op for at gennemføre sejlads som hidtil. Hold jer orienteret på Kaløvigs hjemmeside – De 2 Øer.

Pladslejer eller pladsejer?
Et enkelt ”l” gør forskellen – og alligevel ikke.
Som pladslejer, er du ikke garanteret en plads i havnen hvert år – dét er du som pladsejer.
Desuden sparer du som pladsejer kr. 4.000, hvert år i havneleje. Det kan således godt betale sig at være pladsejer i Kaløvig. Kontakt havnekontoret, hvis du ønsker en liste med sælgere.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads.
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*