Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Husk at det er på lørdag den 27. april fra kl. 9.00, at vi har klargøring af havnen, loppemarked og standerskifte.

Vi har en smuk havn, men den trænger til en overhaling efter vinteren. VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP - så Kaløvig Bådehavn igen kan skinne og være klar til endnu en skøn sejlsæson. Kom og vær sammen med andre medlemmer og få nogle hyggelige timer på havnen fra kl. 9.00, hvor vi starter med et rundstykke og en kop kaffe i Kahytten og slutter kl. 13.00 med snitter. Medbring gerne malertøj, lidt værktøj, haveredskaber mv. Der er lidt træarbejde, opsætning af rød/grøn skilte på bådpladserne, maling af træværk, beplantning af havnens nye blomsterkummer, havearbejde og beskæring, generel rengøring af havnens arealer, skift af lyskilder og meget mere.

Havnens loppemarked kl. 13.30-16.30. I området ved gummibådsgaragen (i gummibådsgaragen i tilfælde af regn). Her kan du sælge, bytte eller forære de stumper væk, som du har liggende og ikke længere kommer til at bruge, så andre sejlere kan få glæde af dem. Tilmeld din stand hos Inger Stokkink på mail: inger.stokkink@gmail.com

Standerskifte kl. 17.00
Traditionen tro skifter vi klubbens stander og skyder vi den nye sejlsæson i gang med hyggeligt samvær, fællessang, en øl eller en sodavand og lidt til ganen. Det er kl. 17.00 ved standeren.
 

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*