Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Jollesejlads
Vores unge jollesejlere er endelig kommet i gang med træning – dog med en del  begrænsninger og restriktioner. Der trænes i små grupper på max. 10 sejlere inkl. træner. For at overholde 10-personers reglen, er det vigtigt at medlemmer og forældre holder sig væk fra jollepladsen, når der er træning.
 
Saunaen er fortsat lukket.
Selvom vores sauna stadig er lukket, nyder mange medlemmer heldigvis det gode vejr og en dukkert fra badebroen. Vi følger løbende sundhedsmyndighedernes anvisninger og vi genåbner saunaen så snart, at det er muligt. Bestyrelsen vil løbende holde medlemmerne orienterede, når der er nyt.
 
Mastevogn
Netop i denne tid benytter mange bådejere mastevognen. Desværre efterlader mange den forskellige steder, f.eks. ved mastestativerne, foran værftet eller andre steder.
Mastevognen SKAL stilles i masteskuret efter endt brug.
 
Lej en cykel på havnen via en App
Til gavn for blandt andet gæstesejlere, har vi tidligere haft kommunens såkaldte blå cykler på havnen. Imidlertid har kommunen desværre nedlagt denne ordning. Vi mener, at der skal være mulighed for at leje cykler på havnen, så derfor har vi aftalt med Donkey Republic (de orange cykler), så det igen er muligt at leje en cykel på havnen. Det er meget nemt. Eneste krav er, at man download App’en, der også låser den cykel op. Betaling foregår ligeledes via App’en. Vigtigt er, at man returnerer cyklen til samme sted eDonkey Republic cykelstativet efter endt brug.
Læs mere om Donkey Republic og hent App’en her.
 
SejlSikkert Alarm
Sejlsikkert Alarmen giver dig blandt andet mulighed for at ringe direkte til JRCC (tidligere SOK), der samtidig får din position, så evt. redning når hurtigere frem. Du kan også dele din tur, så venner og familie kan følge dig. Læs mere om App’en her.
 
Bliv havmiljøvogter
Husk: Havet sletter ikke alle spor. Derfor skal vi alle passe godt på vores farvande.
En af mange muligheder er at blive havmiljøvogter, ikke at smide affald i vandet og benytte de såkaldte havfaldsposer, der kan hentes på kontoret. Læs mere om havmiljøvogterne her.
 
Planlægger du en sejltur til anden havn?
Umiddelbart ser de ud til at alle danske lystbådehavne kan anløbes, men det er ikke sikkert, at der er adgang til havnens faciliteter, såsom bad eller toiletter. Vi anbefaler derfor, at du kontakter den pågældende havn eller sejlklub for at høre nærmere, inden du tager afsted.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads.
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*