Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Sæsonen er skudt i gang

I weekenden blev sejlsæsonen for alvor skudt i gang fra Kaløvig Bådelaug med Dansk Sejlunions Grandprix.

Hele 245 sejlere (og deres trænere/forældre) kom til Kaløvig Bådehavn, hvor de blev mødt med snevejr, hagl, solskin, god vind og ikke mindst tres af klubbens frivillige!

Kaløvigs sejlere viste flotte resultater med en første plads til Sylvester Berg i C-Optimisterne, en tredje plads til Jacob Svends Nielsen i Zoom 8, og (traditionen tro) en første plads til Anna Livbjerg i Europajollen - og mere i Europajolle: en anden plads til Marie Præst.

Citat fra Optimist Class Denmark, Kenneth Bøggild: Tillykke Et helt igennem super professionelt gennemført stævne, hvor f. eks to forældre (aldrig sket før!!), har ringet og sagt at det var det bedst afviklet stævne i rigtig mange år. Jeg håber at Kaløvig Bådelaug har mod på at byde optimistklassen velkommen en anden gang.

- og en stor tak til alle de frivillige, der har gjort det muligt at afholde stævnet hos os! Læs mere her.
 

Kapsejladserne i Kaløvig Bådelaug er også startet, så der vil være mere trafik i havnen fra kl. 18.00 de to aftener. Mandage sejler Pigesejlerne, og onsdage er det Onsdagsbanen.
 
25. maj: Havnens Dag
Lørdag den 25. maj fejrer vi Havnens Dag i hele landet. Her viser de danske havne lokalbefolkningen, hvad de har at tilbyde af aktiviteter. I år er Kaløvig Bådehavn også med. Se programmet for dagen her.
 
25. maj: Fest på Havnen!
Lørdag den 25. maj er der medlemmernes fest på havnen! Sæt kryds i kalenderen allerede nu og læs mere her for tilmelding.
 
8. – 10. juni: Pinsetur til Ebeltoft
Traditionen tro afholder Kaløvig Bådelaug Pinseturen til Ebeltoft. Pinseturudvalget har strikket et program sammen, som indeholder både tradition og nyt til de unge og til de gamle :-)  Tilmeldingsfrist er den 24. maj. Sæt kryds i kalenderen allerede nu og læs mere her for tilmelding.
 
Siden sidst


- arbejdsdag den 27. april 2019

Selvom det var møgvejr tidligt lørdag morgen, mødte alligevel godt 30 mennesker op for at rydde op, pynte op og gøre rent. Efter morgenmad gik de i gang. Der blev udskiftet pærer i broens lamper, miljøkasserne blev sorteret og ryddet op i, plantekummer fik ny jord og nye planter, pladsskilte på en del bådpladser blev fornyet, kanterne af græsarealerne fik en omgang – og meget mere. Til efteråret kommer en ny arbejdsdag. Tak til alle de frivillige! Se flere billeder her.
 


- standerskifte den 27. april 2019

Sæsonen blev skudt i gang med fællessang, formandens tale og overrækkelsen af standeren til både Ungdomsafdelingen og de Grå Sæler. Bent Normann og Steen Olesen tog imod standeren.
Da restauranten var ude af drift på grund af brand, var der ingen fællesmåltid. Til gengæld var der fri øl i vores cirkustelt og en pølsevogn bemandet af Leo Pedersen fra Aktivitetsudvalget, som uddelte pølser med tilbehør til de fremmødte medlemmer.
Se flere billeder her.
 
Brand i restauranten – betydning for havnen
Tirsdag den 23. april opstod der brand ved restaurantens køkken. Heldigvis kom ingen personer til skade. Røg og vand har dog ødelagt tag og vægge i køkkenet, kontorerne og skipperstuen. En lækage i en brandslange har oven i købet ødelagt trægulvet i den store sal, så dette også skal udskiftes. Der arbejdes med mænd og magt for at få restauranten i drift igen. I skrivende stund fungerer restauranten med et eksternt køkken, som midlertidigt er oprettet på østsiden af restauranten. Det siger sig selv, at det er en stor opgave – som kommer oven i starten af sejlsæsonen, hvor havnens medarbejdere allerede arbejder under højspænding. Så giv dem et ekstra klap på skulderen, når du møder dem!

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*