Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Godt nytår og læs hvad der skete på generalforsamlingen

Et nyt år er godt i gang. Vi vil gerne ønske alle medlemmer et rigtig godt nytår og vi håber vi går en fantastisk sejlersæson i møde igen i år. 

Den 11. december 2018 afholdtes der generalformsaling i Kaløvig Bådelaug. Du kan finde referatet fra generalforsamlingen her

Kontingent priser 2019

På generalforsamlingen 11. december 2018 blev der vedtaget nye kontingent taktser. Nogle er steget og andre er faldet. Kontingent priserne for 2019 ser således ud: 

Aktivt: 1.910 kr. 
Gast: 500 kr. 
Samlever: 500 kr. 
Forældre: 500 kr. 
Junior og optimist: 1.250 kr. 

Kort før jul sendte vores medlemssystem Zietwing en automatisk mail ud, om at der ville blive trukket kontingent 3. januar 2019. Desværre stod der i denne mail de gamle kontingentpriser. Det beklager vi meget.  

Tjek om du har betalt dit kontingent:
Medlemsskabet for 2019 var forfalden 3. januar 2019. Tjek gerne på din konto at kontingentet er trukket. Hvis du har fået nyt betalingskort eller aldrig har fået registreret dit betalingskort i Zietwing, så skal du gøre det. 
 

Havnelejen 2019

På generalforsamlingen 11. december 2018 blev der også vedtaget nye havneleje-taktser. Din havneleje afhænger stadig af længden og bredden på din båd. Så du finder nemmest din nye havneleje ved at indtaste din længde og bredde i excel arket du kan downloade øverst på denne side. Vær opmærksom på at der er 3 ark i bunden af excel arket - et for pladsejere, et for lejere og et for lejere under 4 måneder. Havnelejen består af forskellige priser, der er lagt sammen. Grundbeløbet og kvm-prisen er steget og bådejerkontingentet er faldet fra 1.432 kr. til 1.200 kr. 

Øvrige havnelejepriser ser således ud for 2019: 
Laguneplads: 3.624 kr
Hjørneplads: 2.244 kr. 
Jolleplads: 1.122 kr. 

Ændrede betingelser for korttidslejere: 
Der findes to lejepriser: en lejepris der gælder for leje 1-4 måneder og en lejepris for 12 mdr. Det vil altså ikke længere være muligt kun at betale leje for 1 eller 2 måneder. Se priserne her
 

Vinterbadning 

Læs mere om vores vinterbade-faciliteter og retningslinjerne her

Læs om omklædnings-faciliteterne her

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*