Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Seneste Corona udmelding fra Dansk Sejlunion og Danmarks Idrætsforbund
Desværre bragte regeringen/folketinget ingen ændringer i forhold til sejlklubberne. Vi er således underlagt tidligere udmeldinger.
 
Restauranten åbner igen nu på mandag d. 18. maj
Det er hårdt at være lukket ned og restaurantens personale savner at forkæle de dejlige gæster. Restauranten byder på lidt nyt og har nogle gode åbningstilbud på plakaten. Alle medlemmer opfordres til at støtte op om vores fantastiske spisested – husk at reservere bord. Ved samme lejlighed åbner Badehotellets nye ishus!
Se nyheder og åbningstilbud her.
Følg i øvrigt med på Badehotellets hjemmeside her.
 
Parkeringskontrol på havnen
Vi ønsker naturligvis ikke parkeringskontrol på havnen, MEN i bededagsweekenden oplevede vi desværre et totalt parkeringskaos, hvor mange parkerede tilfældigt på græsarealer, langs volden til vinterpladsen og endda gode medlemmer, der parkerede på vendepladsen på Øen, hvor der sidder et skilt om at parkering er forbudt. Alle medlemmer og brugere af havnen opfordres til at overholde regler om parkering på havnen, dvs. i de markerede båse eller på vinterpladsen. Parkering langs volden er ikke tilladt (Brandvej). Bemærk i øvrigt, at parkering på Øen er tilladt i max. 12 timer. Langtidsparkering (dvs. over 12 timer – når du skal på weekendtur eller sommertogt) er i sommerperioden altid mulig på vinterpladsen. Trailere skal altid parkeres på vinterpladsen.
 
Nyt initiativ fra jolle- ungdomsafdelingen – havet som legeplads
Normalt starter de fleste børn deres sejlsportskarriere i 8-12-årsalderen, i optimistjolle. Nu etablerer Kaløvig Bådelaug en ”børnehaveklasse” for børn i 5-8-årsalderen, der har lyst til komme i gang med lidt blandet sejlads og vandpjask.Til dette projekt er der naturligvis søgt om støtte fra forskellige fonde mv. men for at nå i mål, er der også etableret en fund raising (indsamling) via BetterNow. Støt det gode initiativ her.
Bemærk: Bidrag via denne indsamling kan trækkes fra i skat
 
Corona krisen kradser også i sejlsporten i Aarhus
Derfor har sejlklubberne på tværs i samarbejde med Sailing Aarhus iværksat en kampagne med titlen ’Set Sail With Aarhus’. Formålet er at kaste en økonomisk redningskrans ud til Sailing Aarhus og sejlsporten i Aarhus, så vi i fremtiden fortsat kan tiltrække store nationale og internationale events.
Læs mere her.
Læs også om støttekampagnen, præmier osv. her.
  
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads.
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*