Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Udlejning af pladser 2018

Dette er vigtig information til alle pladsejere uden båd og alle bådejere, der ikke får deres båd i vandet i år, og derfor ønsker at leje deres plads ud. Læs retningslinjerne for udlejning af pladser her på hjemmesiden og få svar på de oftest stillede spørgsmål til ordningen.

Vi har i år undtagelsesvis valgt at udvide fristen for tilmelding til ordningen. Så får du ikke din båd i vandet i år, kan du stadig nå at være med hvis du senest 22. maj 2018 er registreret som ”pladsejer uden båd” eller i Zietwing har skrevet "ja" i den boks der hedder "ønsker pladsudlejning". Du finder den ved at gå ind under dit bådplads-abonnement i Zietwing. (Zietwing er vores nye medlemssystem). Giver det anledning til problemer at registrere det i Zietwing, skal du kontakte kontoret skriftligt på mail kbl@kblsail.dk og meddele at du ikke får din båd i vandet i år senest 22. maj 2018.  

Er du pladsejer uden båd eller har du allerede tilmeldt ordningen har du tidligere på ugen modtaget en mail med en bekræftelse du, at du er med. I dette tilfælde skal du ikke foretage dig yderligere. 

Har du spørgsmål til udlejning af pladser, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på kbl@kblsail.dk.
 

Medlemmernes-dag 5. juni kl 8-13Vi har en smuk havn, men den trænger til en overhaling efter vinteren. Vi har brug for din hjælp, så Kaløvig Bådehavn igen kan skinne og være klar til endnu en skøn sejlsæson. Kom og vær sammen med andre medlemmer og få nogle hyggelige timer på havnen fra kl. 8-13. Efter arbejdet er der grill og hygge. Læs mere her og husk at tilmelde dig af hensyn til forplejning. Medbring gerne lidt værktøj - særligt en hammer som vi skal bruge en del af, til de opgaver der skal løses. 
 

Udlejning af værftet

Værftet kan nu lejes til bådreparationer, klargøring m.m. Det koster 250 kr. pr. dag for medlemmer og 350 kr. pr. dag for ikke medlemmer. Alle priser er plus forbrug. Har du brug for at leje værftet i flere uger kan havnekaptajnen kontaktes for en pris på havnekaptajn@kblsail.dk

Værftet kan bookes på kbl@kblsail.dk, med oplysninger om dato for leje, navn og medlemsnr. 
 

Danmarks smukkeste midsommersejlads 15.-16. juni 2018 - De 2Øer

Danmarks smukkeste midsommer-natsejlads - 61,2 sømil. Hjelm/Tunø rundt 2018 (eller Tunø/Hjelm rundt). Nu også som single hand sejlads og med eller uden målebrev. Læs mere og tilmeld dig her.


Stativer

De medlemmer der endnu ikke har skiftet til de nye stativer, kan i 2018 blive stående i deres eget stativ. Det skyldes, at vi har udskudt investeringen i flere nye stativer. I 2019 forventer vi at få alle de restrende medlemmer over på de nye stativer. 
 


Allan - vores nye havnekaptajn er startet

Allan startede i slutningen af april og er i fuld gang med at lære vores havn at kende. De næste 14 dage er han på krankursus og igen i slutningen af juni skal han afsted i 3 uger for at få de sidste moduler, således at han kan køre kranen til efteråret. Mange af jer har allerede mødt ham og ellers vil I helt sikkert se ham i løbet af de kommende måneder. Tak rigtig godt imod ham og hjælp os med at få ham til at føle sig godt tilpas i Kaløvig Bådelaug. Du kan læse mere om Allan og hans baggrund her.  
 


Lidt at huske på som bådejer

Her lidt om, hvad du skal huske som bådejer.
 • Medlemsnr. skal være synligt på din båd. Alle både skal have et klistermærke med dit medlemsnr. på. Det skal sidde i stævnen og du skal også have et på masten, hvis du har sejlbåd. 
 • Har du en trailer stående skal den også være påført med dit medlemsnr. 
 • Alle både - også dem der blot har adgang til slæbestedet skal være påført klistermærke med medlemsnr. 

  Klistermærker med medlemsnummer kan fås på kontoret. På kontoret kan du også hente følgende: 
   
 • Frihavnsmærket for 2018 
 • Klubstander og Dansk Sejlunions stander 
 • Klistermærke med Kaløvigs logo til at sætte på båden
   

Salg af din bådplads og køb af ny båd

Vi oplever meget stor efterspørgsel på pladser og særligt de brede pladser er der et stort pres på og vi har måtte oprette en venteliste. Er du ved at sælge din plads, er det vigtigt, at køber henvender sig til os og sikrer, at vi har plads til hans båd. Ellers risikere køber, at have købt en plads, men at vi ikke har plads til hans båd.

Overvejer du som pladshaver at købe en ny og større båd er det ligeledes vigtigt at du henvender dig til os inden, og sikrer at vi har plads til den nye bådstørrelse du kommer med. Ellers kan vi ikke garantere vi har en plads til dig. 
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*