Copy
Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Det sker...

23. maj: Åbent bestyrelsesmøde
Torsdag den 23. maj afholder klubbens bestyrelse et åbent bestyrelsesmøde fra kl. 20.00 til 21.00 på Kaløvig Badehotel. Du kommer til at høre om, hvad bestyrelsen arbejder med, og du møder andre medlemmer fra havnen.


25. maj: Havnens Dag
Havnens Dag afholdes på Kaløvig Bådehavn – og i ca. 80 andre Vild med Vand-havne i hele Danmark. Klik her for at se programmet.
Vi kan godt bruge flere skippere, der vil sejle en tur med besøgende. Du kan tilmelde dig på kbl.aktivitet@gmail.com. Lørdag morgen får du deltagerflaget. Klubbens forsikring dækker eventuelle risici.

Afterparty
Medlemmernes fest er blevet udskudt til en senere dato pga. for få tilmeldinger. Men der kommer en afterparty til medlemmerne efter Havnens Dag er slut. Læs mere her.

 
Pinsetur (tilmelding i denne uge)
Du kan nå det endnu: Tilmeldingen til Pinseturen 2019 slutter på fredag den 24. maj. Klik her for at se programmet.

 
De 2 Øer 2019
Danmarks smukkeste midsommersejlads står for døren. Natten fra den 21. til den 22. juni sejles De 2 Øer, hvor deltagerne sejler Hjelm og Tunø rundt. Sejl med, eller vær med til at hilse på sejlerne, når de kommer hjem lørdag morgen. Mere information kan du finde her.

 
Sejlsportsresultater
Kaløvig Cobras sejler stærkt! De fik en 5. plads i kvalifikationsrunden på Mallorca tidligere i maj. Det betyder, at de er med til Sailing Champions League finalen i St. Moritz i august. Læs mere her.
 
De sejler i øvrigt i dansk sejlsportsliga den 25. og 26. maj fra Lynæs Havn. Du kan følge dem fra storskærmen på Kaløvig Bådehavn på lørdag den 25. maj under Havnens Dag. Følg dem også på deres Facebook-side her.
 
 
Optis i Vallensbæk
Kaløvigs Optimistsejlere var med til stævne i weekenden i Vallensbæk. Resultaterne kan findes her.

 
Palby Fyn Cup
Der sejles Fyn rundt den 24. til 26. maj. Seks både fra Kaløvig deltager: Frk. Søsmil, Boomerang, Femmeren, Limone, Duetta og Ivalu. Følg dem på TracTrac her.
Læs mere om Palby Fyn Cup her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kaløvig Bådelaug · Åstrup Strandvej v. Kaløvig Lystbådehavn (Aarhus), Aarhus, Danmark · Skødstrup 8541 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp