Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Fra formanden om bl.a. arbejdsdag og standerskifte
Kære Kaløvigere
 
Så er vi så småt ved at være i omdrejninger igen med alle vores forskellige aktiviteter på vandet. Dejligt. Så nu må vi også hjælpe hinanden med at få vores havn til at skinne endnu mere. Så vi opfordrer til og håber at rigtig mange har lyst til at give en hånd med på arbejdsdagen den 21. juni.

Dagen begynder kl. 09:00 med kaffe, rundstykke og fordeling af opgaver.
Kl. 13:00 serveres sandwich og kl. 14:00 er der stumpemarked på kranpladsen.
Kl. 16:00 samles vi – med afstand – for at fejre vores standerskifte.
Derefter er der hygge med pølser og øl/vand.
 
Som I kunne læse i sidste nyhedsbrev, så har Coronakrisen også udfordret sejlsporten i Aarhus klubberne på aktivitets- og pengesiden. Og for den sags skyld også KBL´s økonomi. Manglende stævneindtægter, sponsorer som tilbagekalder deres sponsorat, mindre flow i vores sejlerskole mv.
 
Vi har brug for at stå sammen om sejlsporten i Aarhus – vi har brug for Sailing Aarhus som paraply for os. Både for at kunne tiltrække stævner og sponsorer. Men i lige så høj grad for at vi sammen kan markere os som værdige og professionelle samarbejdspartnere over for bl.a. Aarhus Kommune, Dansk Sejlunion og Team DK.
 
Jeg vil bede jer tage godt imod SAA´s kampagne for at styrke vores økonomi i fællesskabet:
Gå ind på linket her.

  • Køb måske en eller flere polotrøjer til dig selv eller ….
  • Overvej selv at blive Sailing Aarhus Sponsor og medlem af det nye erhvervsnetværk
  • Hvis du eller din virksomhed har mulighed for det: donér et beløb til ”Hold sejlsporten i Aarhus flydende.”
 
Sailing Aarhus:
  • hjælper vores unge sejlere med at dygtiggøre sig
  • repræsenterer os samlet som klubber over for de forskellige bevilgende myndigheder
  • bidrager med inspiration og fællesskab for alle vores medlemmer der bakker op om gode stævner, som kan være med til at fremme interessen for sejlsporten.

 
Kærlig hilsen
Formanden
 
Tursejlads og Dansk Sejlunions turbøjer
Da mange af Kaløvigs medlemmer er tursejlere, har vi besluttet at oprette et afsnit på vores hjemmeside, der med tiden meget gerne skal indeholde en masse nyttige informationer om tursejlads. Afsnittet er under opbygning og langt fra færdigt, så bær over med den ”gamle Redacteur”. Allerede nu finder du dog oplysninger om turbøjer. Danske Tursejlere og Dansk Sejlunion har udlagt ca. 300 turbøjer i de danske farvande. Find flere informationer om turbøjerne her. Kaløvig Bådelaug administrerer pt. 7 ankerbøjer i Knebel Vig (4 stk.) og Løgten Bugt (3 stk.). Du finder en opdateret liste og positioner over Kaløvigs turbøjer her.
 
Ledig grejhytte
Vi har en enkelt grejhytte, der ikke er udlejet, så er du interesseret i en af disse eftertragtede hytter, så kontakt havnekontoret på mail: kbl@kblsail.dk -  senest mandag den 25. maj 2020, hvorefter der vil bliver trukket lod blandt de interesserede. Husk at oplyse dit medlemsnummer. Læs mere her.
 
Affald fra både
Desværre må vi konstatere, at en del medlemmer benytter de ophængte grønne affaldsbeholdere til skrald fra både. De grønne affaldsbeholdere er tænkt til ispapir, hundeposer og andet småaffald, men ikke til f.eks. husholdningsaffald, dåser, vinflasker, pizzabakker og andet affald fra både. Bådaffald skal lægges i de store blå affaldscontainere – den ene står på Øen, den anden ved volden. Glas/glasflasker lægges i glascontainerne og metal (dåser) i metalcontainerne, der står lige ved siden af de blå affaldscontainere.
 
Nyheder fra Sailing Aarhus
Ca. en gang om måneden udsender Sailing Aarhus nyhedsmails. Dem vi naturligvis linke til fra vores nyhedsmails, men du kan også selv tilmelde dig direkte til Sailing Aarhus nyhederne. Se seneste nyheder her.
  
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads.
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*