Copy
Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Sommernyt...


Stativer
Det er besluttet, at alle både, der kommer op i efteråret, skal med i stativordningen. Du skal derfor huske at tilmelde dig ordningen pr. mail til vores havnekaptajn, Allan Rundberg inden den 1. august 2019: havnekaptajn@kblsail.dk (husk i mailen at påføre medlemsnummer og om du skal op med/uden mast). Alle tomme stativer skal være fjernet fra vinterpladsen senest den 1. august 2019.

Vinterbadeklubben
Se retningslinjer og åbningstider for saunaen her.

Kaløvig Cobras
Kaløvig Cobras har skudt sæsonen godt i gang under Sejlsportsligaens første stævne i Lynæs den 25. og 26. maj. De kom først i mål - lige foran Frederikshavn Seahawks og CHIA Sønderborg. Følg dem også på deres Facebook-side her.

Nyt hold kitesurfere?
Kunne du tænke dig at kitesurfe? Kaløvig Bådelaug har mulighed for at sammensætte et begynderhold, som starter snarest muligt. Henvend dig til André (mobil: 61 65 99 33) eller Claus Olesen (mobil: 40 36 13 80), og hør nærmere.
 
300 besøgende til Havnens Dag
Lørdag den 25. maj var det for første gang i klubbens historie Havnens Dag på Kaløvig Bådehavn. Vi havde ca. 300 besøgende, og især fiskerne var meget populære ved børnefamilierne. Der var kø ved fiskekutterne, som tog folk ud på en tur. Også sejlerskolen og private bådejere tog af sted med passagerer om bord. Der var folk alle steder, fordi en gennemtænkt skattejagt førte dem rundt i hele havnearealet. Fiskernes fiskefrikadeller og ungdommens pandekager blev hurtigt udsolgt, og Kaløvig Badehotel åbnede restauranten i dagens anledning med en lækker fiskemenu. Sidst men ikke mindst var der en herlig stemning over hele havnen. Den fortsatte under Afterpartiet i cirkusteltet, hvor medlemmerne slappede af efter en travl dag. En stor tak til alle de frivillige, som gjorde Havnens Dag til virkelighed!
 
Palby Fyn Cup
Palby Fyn Cup var i år hurtigt overstået med god vind. Frk. Søsmil var desværre ikke med pga. sygdom, men Flicka, Stinne, Boomerang, Femmeren, Limone, Mimi og Ivalu fuldførte racet. Faktisk fik Mimi 2. præmie i sit løb, og Ivalu fik 4. præmie.
 
Frivillige søges
Efter sidste generalforsamling er klubben kommet i gang med at gennemgå vedtægterne. Vedtægterudvalget kan godt bruge en eller to medlemmer mere, så hvis du vil udføre et vigtigt stykke arbejde for din klub, skal du melde dig hos havnekaptajnen, Allan Rundberg: havnekaptajn@kblsail.dk
 
Tyverier på havnen
Beklageligvis har der i pinsen været tyverier på havnen.
En lille gummibåd er således forsvundet. Den lå i vandet og var låst fast med wire.
Fra vinterpladsen er der stjålet en påhængsmotor, der var låst fast med kæde.
Det er vigtigt, at vi alle at holder øje med og passer godt på hinandens ting.
Vigtigt: Hvis du observerer noget mistænkeligt eller hvis du får noget stjålet, så ring til politiet og giv besked til havnekaptajnen.

De 2 Øer 2019
Danmarks smukkeste midsommersejlads står for døren. Natten fra den 21. til den 22. juni sejles De 2 Øer, hvor deltagerne sejler Hjelm og Tunø rundt. Sejl med, eller vær med til at hilse på sejlerne, når de kommer hjem lørdag morgen. Mere information kan du finde her.
 

3Broer - 24 sømil’s kapsejlads- og naturoplevelse.
En éndagssejlads på ca. 24 sømil (18 sømil for de mindre både) rundt i Århus Bugt, Kalø Vig, Knebel Vig og Egens Vig.

En kapsejlads hvor alle kan deltage. Læs mere her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kaløvig Bådelaug · Åstrup Strandvej v. Kaløvig Lystbådehavn (Aarhus), Aarhus, Danmark · Skødstrup 8541 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp