Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Medlemmernes arbejdsdag og standerskifte, søndag, den 21. juni
Vi håber naturligvis, at du deltager i medlemmernes arbejdsdag og standerskiftet.
Det bliver rigtig hyggeligt at være med til at gøre vores havn endnu pænere og fin. Tag gerne dit malertøj på, da borde og bænke og andet skal males og medbring gerne din egen værktøjskasse. Da vi også skal have trimmet havnens grønne arealer, må du meget gerne medbringe ørnenæb, hækkesaks, motor-hækkeklipper, motorsav, rive og andre haveredskaber. Der skal også plantes lidt nye blomster.

Programmet for denne herlige medlemsdag er i overskriftsform:

  • Kl. 09:00 med kaffe, rundstykke og fordeling af dagens opgaver.
  • Kl. 13:00 serveres sandwich og kl. 14:00 er der stumpemarked på kranpladsen.
  • Kl. 16:00 samles vi – med afstand – for at fejre vores standerskifte.
    Derefter er der hygge med pølser og øl/vand.

I forbindelse med medlemmernes arbejdsdag, søndag, den 21. juni søges et ”teltsjak”, der vil stå for rejsningen af teltet. Frivillige bedes henvende sig direkte til Allan havnekaptajn@kblsail.dk

Støt klubben og køb vores nye kasket, der sælges på arbejdsdagen/standerskiftet. Den koster kr. 50.

Ledige gæstepladser
Når du tager på sommertur, håber du naturligvis af finde en gæsteplads i den havn du nu anløber. Det samme gælder naturligvis også gæstesejlere, der kommer til Kaløvig. De rød/grønt skilt, der viser at din plads er ledig, kan hentes på havnekontoret – og vi ser gerne, at medlemmerne hjælper med at få sat dem op, så gæste kan finde ledige pladser osv.
 
Klubstander og Dansk Sejlunions flag
Din hjemhavn er Kaløvig – og det skal du være stolt af. Husk derfor at hente din Kaløvig-stander inden du drager på sommertogt, så du kan vise flaget frem.  Klubstander og Dansk Sejlunions flag kan hentes gratis i forgangen til havnekontoret. Dansk Sejlunions flag giver ret til at ligge ved mere en 300 ankerbøjer – se deres placering her.
 
Stor fremgang hos Optimisterne
Vi har i Kaløvig oplevet en fantastisk fremgang i Optimistafdelingen. Det betyder naturligvis mange nye medlemmer og nye aktive forældre, der får deres daglige gang på havnen. Derfor opfordres du til at støtte Kaløvigs ungdomsarbejde, der udelukkende bæres af frivillige medlemmer. Læs mere om dine muligheder her.
Husk i øvrigt at bidrag via Fundraiser via BetterNow kan trækkes fra i skat
 
Sejlerskole – praktisk sejlads udsat til efteråret
Corona-krisen har desværre betydet, at sejlerskolen ikke har kunne afvikle praktisk sejlads i dette forår. Undervisningen på skolebådene vil derfor først begynde efter sommerferien. Eleverne på sejlerskolen får naturligvis en mail om alt praktisk, når vi når så langt.
 
Nyheder fra Sailing Aarhus
Sailing Aarhus er, som nok bekendt, de aarhusianske sejlklubbers fælles organisation. Som sådan er det naturligvis Sailing Aarhus opgave at varetage klubbernes interesser overfor kommunen og i forbindelse med sejlsportsarrangementer. Sailing Aarhus udsender med jævne mellemrum nyhedsmails og du kan se de seneste nyheder her. Her kan du også tilmelde dig Sailing Aarhus nyhedsmails, så du får dem direkte.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*