Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Kaløvig Bådelaugs faste stab ønsker alle medlemmer en fortsat god sommerferie
Som alle andre, holder vi naturligvis også sommerferie, men vi har indrettet vores ferieplaner således, at havnekontoret altid har åben på de sædvanlige åbningstider. Se mere her.
I perioden juli-august er det ikke muligt at booke krantider på hjemmesiden, men kun direkte til havnekontoret på tlf. 8699 1967.

Stativer
Hvis du skal bruge et stativ, når du skal have din båd op i efteråret og ikke tidligere har været med i stativordningen, så skal du give besked til pr. mail til vores havnekaptajn, Allan Rundberg inden den 30. juli 2020: havnekaptajn@kblsail.dk (husk i mailen at påføre medlemsnummer og om du skal op med/uden mast). Tilmelding er påkrævet, så vi sikrer, at have et stativ klar, der passer til din båd. Hvis du tidlige har været med i ordningen, så skal du kun give besked, hvis du har ændringer - eventuelt ikke skal på land i år eller hvis du har skiftet båd.

Sensommerfest – Fredag, d. 28. august kl. 18:30
Kaløvig Bådelaug/aktivitetsudvalget inviterer medlemmer til sensommerfest med spisning, musik, dans og hygge. Festen finder sted i teltet.
På grund af Corona og teltets kapacitet, er der desværre begrænsning på antallet af billetter til spisningen, der koster kr. 125,- pr. person.
Tilmelding og betaling foregår her.
Bemærk, at medlemsnummer skal opgives ved tilmeldingen og at der max. kan tilmeldes 2 personer pr. medlemsnummer. For dem, der ikke er tilmeldt spisningen, begynder festen kl. 21:00, hvor der åbnes for udendørs bar, levende musik og dans.
 
Fine nye Kaløvig kasketter
Der er noget specielt ved at ”være på hat med” andre. Egentlig betyder ”at være på hat med” at man hilser på hinanden. ”Hat” kan vel i vores verden udskiftes med ”kasket”, så derfor kan du, mod det beskedne beløb af kr. 50,- købe en fin Kaløvig Bådelaug kasket på havnekontoret.
 
Egå Sejlklub inviterer til Tun Star 2020
Egå Sejlklub indbyder til 2-mands kapsejladsen Egå Tun Star 29.-30. august. Lørdag sejles til Tunø, hvor der om aftenen serveres en god middag for besætningerne på Mejeriet. Søndag sejles tilbage til Egå. Der kan højst deltage 30 både i sejladsen, så vent ikke for længe med tilmelding! Nærmere beskrivelse og tilmelding her
 
App med mange nyttige oplysninger om havne
Du kan hente appen på Google play eller App Store – søg på MarinaGuide.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*