Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Bo Jarvig kåret som årets leder
Kaløvigs ihærdige træner, Bo Jarvig (også kaldet Mr. Zoom8) blev i forbindelse med Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde hædret med Årets Leder pris. Prisen har været uddelt siden 1962 og det er fjerde gang, at en leder fra sejlsportens verden hædres blandt de aarhusianske idrætsledere.
I øvrigt er tre af disse fire prismodtagere fra Kaløvig Bådelaug.
 

 
Læs motivationen og se et lille videoklip her.
 
Sensommerfesten er desværre udsat
På grund af Corona/Covid-19 situationen har aktivitetsudvalget beklageligvis besluttet at udsætte sensommerfesten. Da der er tale om en udsættelse og ikke en aflysning, håber vi håber naturligvis, at vi senere på året kan invitere til efterårsfest. Medlemmer, der allerede har tilmeldt sig/betalt vil automatisk få beløbet refunderet i løbet af få dage.
Venlig hilsen – jeres aktivitetsudvalg, der ”bygger broer mellem broerne”.
 
Stativer
Hvis du ikke har nået at meddele, at du skal bruge et stativ, når du skal have din båd op i efteråret og ikke tidligere har været med i stativordningen, kan du nå det endnu. Vi har undtagelsesvis forlænget tidsfristen til d. 15. august.
Send hurtigst besked pr. mail til vores havnekaptajn, Allan Rundberg: havnekaptajn@kblsail.dk (husk i mailen at påføre medlemsnummer og om du skal op med/uden mast). Tilmelding er påkrævet, så vi sikrer at have et stativ klar, der passer til din båd. Hvis du tidlige har været med i ordningen, så skal du kun give besked, hvis du har ændringer - eventuelt ikke skal på land i år eller hvis du har skiftet båd.
 
Åbent bestyrelsesmøde den 24. august – kl. 20:00
Bestyrelsen inviterer til åbent bestyrelsesmøde i Kaløvig Badehotel.
Kom og hør hvad bestyrelsen arbejder med lige nu og bidrag gerne med idéer, ønsker og kommentarer. Bestyrelsen, der jo er Kaløvigs ”folkevalgte”, er altid glad for input.
 
Onsdagsbanen starter i aften,
Kaløvig Bådelaugs ugentlige aftensejlads ”Onsdagsbanen” starter i aften med første start er kl. 19:00. Læs mere om tilmelding, regler og andet nyttigt her
 
Introaften for nye unge jollesejlere, torsdag d. 13. august 2020 – kl. 19:00 i Jollehuset
Så er vi her igen med frisk luft og masser af skærmfri sund udendørs aktivitet!
Lær at sejle før din nabo! Kaløvig Bådelaug, starter et nyt introforløb for nye sejlere i alderen 8-12. Læs meget mere her.
 
3 Broer, d. 22. august 2020.
Kaløvig Bådelaugs traditionelle kapsejlads sejles i år, lørdag, d. 22. august.
Alle er velkomne til en fantastisk tur rundt i den nordlige den af Aarhusbugten.
Find indbydelse og betaling her.  
Vi glæder os til at se rigtig mange på startlinjen.
 
Det nye store telt
Først og fremmest en stor tak til alle, der hjalp til med at sætte vores fine nye telt op.
Teltet vil blive brugt i forbindelse med klubbens arrangementer, f.eks. standerskifte eller klubfester. Samtidig er teltet en udvidelse af Badehotellets kapacitet i sommerhalvåret.
Skal du i øvrigt holde konfirmation eller fest i 2021, så kontakt allerede nu Kaløvig Badehotel.
 
Fine nye Kaløvig kasketter
Der er noget specielt ved at ”være på hat med” med andre. Egentlig betyder ”at være på hat med” at man hilser på hinanden. ”Hat” kan vel i vores verden udskiftes med ”kasket”, så derfor kan du, mod det beskedne beløb af kr. 50,- købe en Kaløvig Bådelaug fine kasket på havnekontoret.

Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*