Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

HUSK: Åbent bestyrelsesmøde – dato og tidspunkt ændret.
Ny dato og tidspunkt er ændret til tirsdag, den 25. august – kl. 20:30

Bestyrelsen inviterer til åbent bestyrelsesmøde på Kaløvig Badehotel.
Kom og hør hvad bestyrelsen arbejder med lige nu og bidrag gerne med idéer, ønsker og kommentarer. Bestyrelsen, der jo er Kaløvigs ”folkevalgte”, er altid glad for input.
 
Kranbooking
Vi åbner op for kranbooking fra d. 1. september. Husk at booking foregår via hjemmesiden og at du skal logge ind med din mailadresse og at dit password er dit medlemsnummer, inden du bestiller tid.
 
Kære medlemmer på havnen
Jeg ved, at flere forgæves har forsøgt at komme igennem på telefonen til os uden held. Dette er naturligvis beklageligt og der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi helst vil besvare alle henvendelser. Vi har oplevet en fantastisk travlhed, støtte og opbakning, efter at vi var tvangslukket i 3 måneder og jeg opfordrer til, at man bruger vores online booking på www.kalovigbadehotel.dk, når man skal booke bord i restauranten. Tak for alt jeres støtte i dette så svære og mærkelige Corona år.
Venlig hilsen, Søren Dalhof - Kaløvig Badehotel
 
Vejrstationen virker igen
Desværre har vores udmærkede Davis-vejrstation været ude af drift et stykke tid (slitage), men nu er den sat op igen og fuldt funktionsdygtig. Stor tak til ”Vejr-Poul” for indsatsen.
Data fra vejrstationen findes online her.
 
3 Broer, d. 22. august 2020.
Der bliver leben på vandet udfor Kaløvig når den traditionelle kapsejlads sejles, lørdag, d. 22. august. Første start går kl. 10:45 og med 36 tilmeldte både, bliver det sikkert et spektakulært syn. Læs mere om sejladsen her.
 
HUSK – 3 KИOB I HAVNEN
Dette gælder også inden du kommer helt ind til havnen, altså et godt stykke tid inden du passerer havnefyrene. Når du forlader havnen, så vent med at ”give gas” til du er godt fri af havnen og det afmærkede område for badere. Tag også hensyn til børnene, der træner i Optimistjoller udenfor havnen. Et kig i Kaløvigs historie fortæller om, hvorfor ”И” står på hovedet. Læs sidste afsnit af historien (side 8) her.
 
Badning og fiskeri i havnen er forbudt – dette gælder også fra molerne
Desværre foregår der en del badning og fiskeri fra havnemolerne inkl. områderne ved havnefyrene. Da dette kan medføre farlige situationer, er disse aktiviteter naturligvis ikke tilladt.
Ønsker du at bade, kan dette foregå fra havnens badebro eller den meget børnevenlige strand syd for havnen. Læs  (eller genlæs) i øvrigt havnereglementet her.

Fine nye Kaløvig kasketter
Der er noget specielt ved at ”være på hat med” med andre. Egentlig betyder ”at være på hat med” at man hilser på hinanden. ”Hat” kan vel i vores verden udskiftes med ”kasket”, så derfor kan du, mod det beskedne beløb af kr. 50,- købe en Kaløvig Bådelaug fine kasket på havnekontoret.

Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*