Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

De 3 Broer vender tilbage sammen med sommeren
På lørdag den 24. august løber Østjyllands smukkeste distancesejlads af stabelen endnu en gang. Og meget belejligt ser det ud til at falde sammen med at sommeren returnerer til os, efter at have været på pause for en stund. Det er muligt at deltage både med og uden målerbrev, og for bare 150 kroner pr deltager kan man deltage i festmiddagen lørdag aften, hvor vi vender dagens begivenheder i godt selskab og med god mad.
Tilmelding sker på www.3broer.dk

 
Havnens udviklingsplan
Vores bestyrelse er i fuld gang med at udarbejde oplæg til en udviklingsplan for klub og havn, som dels skal drøftes på åbent bestyrelsesmøde den 26. september og naturligvis på generalforsamlingen. Planen vil naturligvis her også bidrage til at vi bedre kan prioritere vores økonomi.
Jeres repræsentanter i bestyrelsen har selvfølgelig god brug for jeres bidrag til at svare på spørgsmålene, som I kan læse her nedenfor. Så giv dit besyv med og giv dem en hånd – find bestyrelsen her.

 • Hvilke planer har I for de kommende år?  (Hvad vil I gerne og hvad kunne I drømme om – med en vis realisme?)
  • Hvad kunne I godt tænke jer at udvikle/gøre anderledes?
  • Hvad vil det kræve?
  • Hvad kan I selv gøre for at opnå det?

Kærlig hilsen
Inger Hansen & Jesper Lund
Næstformand     Formand

 
Søsikkerhed og Mand Over Bord
Onsdag d. 4. september inviterer Sailing Aarhus alle medlemsklubber og andre interesserede til en aften, hvor vi teoretisk og praktisk arbejder med metoder til at få ”Manden Om Bord” igen, hvis uheldet er ude. Du vil få tips og tricks til, hvordan du bliver i stand til hurtigt og effektivt at få Manden Om Bord igen. Vi vil i praksis se på løsningsmuligheder og hjælpemidler, der vil give dig ideer til at udføre Mand Om Bord på din egen båd. Der vil også blive demonstreret, hvordan en redning via helikopter foregår. (OBS: helikopterredning er kun muligt, hvis vejret tillader det, og helikopteren ikke er i aktion).
Arrangementet foregår i Aarhus Internationale Sejlsportscenter – Ester Aggebos Gade 80 – 8000 Aarhus C- og begynder kl. 16.30, og vi forventer at være færdig ca. kl. 18.30.
Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

 
Live musik på Badehotellet
Oplev Thomas Pedersen fra “Voice” også kendt som den syngende bager, fredag, d. 20. september.
Med sin helt egen fortolkning af alle de største klassikere og hans flotte og kraftfulde stemme har han opnået stor popularitet alle steder. Gasolin, DAD, Leonard Cohen, Creedence, Big Fat Snake, Tina Turner, Hanne Boel, Johnny Cash, Michael Jackson, Smokie, Deep Purple er nogle af de kunstnere der er på repertoiret.
Læs mere om menu og arrangementet her.


Badehotellet starter vinklub – første arrangement er tirsdag, d. 24. september
Vores ambition er at samle artsfæller der som os deler interessen og lysten til vinens verden. Vi vil dufte, smage og hører om denne ædle safts historier og mystik – alt sammen på en uhøjtidelig, tilgængelig og hyggelig måde.
Vi holder som minimum 4 arrangementer i løbet af året. Der er et begrænset antal pladser i klubben. Derfor tilmeld dig nu, så er du sikret spændende oplevelser ud i vinens verden.
Læs mere om vinklubben her.
 
 
Flere Kaløvigere på podiet ved nationale og internationale mesterskaber
Ikke nok med at Kaløvig har verdens bedste Europajollesejler (Anna Livbjerg). Ved Wayfarer VM nuppede Mogens Just en fornem sølvmedalje. Mere hjemligt vandt Christian Grejs, Claus Litzinger, Jesper Vange og Peter Kok bronze ved DM i Scankap99.
Ved Sailing Champions League, der er VM for klubhold, sejlede Kaløvigs ligahold sig ind på en meget fornem bronze plads. Mesterskabet blev sejlet i St. Moritz, hvor de 24 bedste klubhold i verden dystede.
Efter de 17 indledende runder, lå Kaløvig på 1. pladsen. Final 4 (top 4) gik herefter i finalen og her måtte Kaløvigs hold desværre trække et kortere strå. Ikke desto mindre er den samlede 3. plads en utrolig flot præstation. Stort tillykke til Lars Vilhelmsen, Sophus Jarvig, Nikolai Tiedemann og Jesper Vogelius.

 
Krantider og optagning
Der er nu åbnet op for bestilling af kran. Du finder kranbooking i øverste højre hjørne på vores hjemmeside. Du får adgang til systemet ved at logge ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Husk at logge på inden du booker krantid.
Frem til og med uge 37 køres der mandage og torsdage. Fra uge 38 køres der mandag, tirsdag, torsdag og fredag frem til ultimo november.
Fra den 1. december 2019 og frem til begyndelsen af marts 2020 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr.
Sikkerhed:
Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden med at højne sikkerheden under transporten af bådene. Det byder, at der skal være mindst 2 personer til stede for at styre båden under løftet og at der bæres hjelm.
Kranen kører ikke i frostvejr.
 

Frivillige på land søges til Sailing Aarhus Week (Aarhus Festuge)
Hvis du endnu en gang er med på at være stævne frivillig (eller måske kunne du ikke være med sidst) så er her muligheden for at være med til Sailing Aarhus Week!
Sailing Aarhus Week bliver ikke kun to kapsejladser, men en maritim folkefest!
Se programmet her.


Der er frivilligopgaver til bemanding til:
 • Catering
 • Bar
 • Opsætning og nedtagning,
 • Bemanding af bar og kaffevogn
 • Aktiviteter
 • Stewarder
Tilmelding:
 • Det er så nemt at tilmelde sig.
  Du skal blot gå ind på dette link https://sailingaarhus.nemtilmeld.dk/ 
 • Her vælger du de opgaver og tidspunkter, som passer dig. 
 • Når du har udfyldt felterne med dine oplysninger om navn, mailadresse og tlf.nr. kan stævneledelsen hurtigt komme i kontakt med dig.

Vi glæder os til at se dig på holdet - eller som besøgende på pladsen!


 
Tidligere nyhedsbreve.
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

 

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*