Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Det åbne bestyrelsesmøde den 25. august 2020
Omkring 35 engagerede medlemmer var mødt op til det åbne bestyrelsesmøde for at give deres besyv med til bestyrelsens arbejde. Ud af en medlemsskare på mere end 1.000, kunne man håbe, at der til næste åbne bestyrelsesmøde kommer flere medlemmer. Det blev i øvrigt til en rigtig god dialog mellem de medlemmer, der var mødt op og bestyrelsen. Derfor dette opråb: Mød op til næste åbne bestyrelsesmøde og fortæl de folkevalgte, hvad du synes. Gode idéen er altid velkomne.
 
Prismæssig regulering af stativleje
På generalforsamlingen i december 2019 blev det vedtaget, at stativlejen skal reguleres i forhold til den reelle afholdte udgift for stativprojektet fra 2015. Projektet viste sig desværre at blive anderledes, tage længere tid og koster flere penge end forudsat, idet det blev nødvendigt at købe to løftevogne i stedet for en (for at dække alle belastninger), at købe ben til sejlbåde med mast og vanger til motorbåde, herunder med zinktillæg og prisforhøjelser til følge i forhold til det oprindelige tilbud.
Projektudgiften frem til dato er nu opgjort (og blev gennemgået på det netop afholdte åbne bestyrelsesmøde den 25. august 2020). Stigningen udgør mellem 30% til 113% afhængig af, hvilket type stativ, der er tale om. Det er en samlet stigning på kr. 131.000 med tillæg af moms. Opkrævning for stativleje for 2020 udsendes den 27. august 2020.
På samme generalforsamling (2019) blev bådejerkontingentet sat til kr. 960. Det er bestyrelsens forventning, at bådejerkontingentet nedsættes, således at prisstigningen på stativlejen modsvares af et tilsvarende lavere bådejerkontingent, og over tid helt bortfalder. På den måde stilles alle medlemmer lige rent kontingentmæssigt.
Du kan se de nye priser for stativleje her.
 
Jollestævne i Kaløvig den 5.-6. september 2020
Stævnet i KBL er en del af Sailing Aarhus, ungdomsdelen. Da Sailing Aarhus ikke må være så mange mennesker i sejlsportscentret grundet Covid-19 reglerne, har vi i Jolleafdelingen derfor sagt ja til at hjælpe med en bane og afviklingen heraf. Det drejer sig om følgende klasser: 29er, Zoom8, Europe og Feva. Vi håber, at nogen har tid og lyst til at hjælpe - enten hele weekenden eller bare en af dagene, så bare sig til. Alt hjælp er velkommen   helle.wilkens@hotmail.com
 
Nyhedsbrev fra De Grå Sæler
De Grå Sæler har netop udsendt et nyhedsbrev om hvad der rør sig hos Kaløvigs seniorer.
Se nyhedsbrevet her. Der er i øvrigt altid plads til én hos De Grå Sæler, hvis håret er ved at være lidt gråsprængt eller frisuren vigende. Læs mere om seniorerne her.
 
SUP Around Aarhus – søndag, den 6. september
Sailing Aarhus arrangerer et SUP-event (SUP Around Aarhus), for alle der kan lide at være på vandet, eller bare gerne vil prøve det af. Den fem kilometer lange rute starter ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter, runder Aarhusbugten, Flemming Bamse Jørgensens Plads og fortsætter ind gennem lystbådehavnen og byens kanaler med overraskelser undervejs.
Læs mere om SUP Around Aarhus her. Eventen findes også på Facebook her.
 
Fine nye Kaløvig kasketter
Der er noget specielt ved at ”være på hat med” med andre. Egentlig betyder ”at være på hat med” at man hilser på hinanden. ”Hat” kan vel i vores verden udskiftes med ”kasket”, så derfor kan du, mod det beskedne beløb af kr. 50,- købe en Kaløvig Bådelaug fine kasket på havnekontoret.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*