Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Kaløvig Bådelag opfordrer dig til at deltage i undersøgelse af foreningslivet i Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er i gang med en undersøgelse af foreningslivet i kommunen, som medlemmerne i din forening er tilfældigt udtrukket til at deltage i. Undersøgelsen foretages af Idrættens Analyseinstitut/ Videncenter for Folkeoplysning.
Formålet med undersøgelsen er at skabe et overblik over foreningsmedlemmers tilfredshed med kommunens foreningstilbud, samt medlemmernes holdninger til og deltagelse i foreningernes fællesskaber og frivillige arbejde. Spørgeskemaet fokuserer på den generelle situation FØR corona-nedlukningen, men vil også indeholde enkelte spørgsmål om din forenings aktiviteter UNDER corona-nedlukningen.
Spørgeskemaet er opdelt i et skema for børn og unge under 16 år, der kan besvares enten alene eller sammen med en voksen, og et skema for voksne medlemmer på 16 år og opefter.
Er du medlem under 16 år, så skal du bruge dette link.
Er du medlem på 16 år eller opefter, så skal du bruge dette link.
Aarhus Kommune vil med denne undersøgelse naturligvis gerne danne sig et samlet overblik, men Kaløvig Bådelaugs bestyrelse har aftalt med kommunen, at Kaløvig får det samlede resultat af vores medlemmers vurdering, da dette er den eneste mulighed vi har for at anvende undersøgelsen konstruktivt indadtil.
Deadline for undersøgelsen er d. 6. september og da der gerne skal være mindst 100 besvarelser for at give undersøgelsen værdi, opfordres alle medlemmer til at skynde sig til tasterne
 
Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvigs ungdom
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hvor gang du tanke hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling.
Læs mere her.
 
Husk at booke tid til kran i god tid - mange har allerede booket.
Der er nu åbnet for booking af krankørsel for medlemmer. Krankørsel kan bookes gratis, hvis man har betalt stativleje osv. Husk at booke i god inden du skal op.
Booking foregår via forsiden af hjemmesiden i det blå felt ”Kranbooking”
HUSK at logge ind, inden du booker en tid. Dit password er dit medlemsnummer.
 
Fine nye Kaløvig kasketter
Der er noget specielt ved at ”være på hat med” med andre. Egentlig betyder ”at være på hat med” at man hilser på hinanden. ”Hat” kan vel i vores verden udskiftes med ”kasket”, så derfor kan du, mod det beskedne beløb af kr. 50,- købe en Kaløvig Bådelaug fine kasket på havnekontoret.
 
Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*