Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

S/Y Cleo af Kaløvig sejler på langfart - Vær med til at vinke farvel på lørdag, den 12. september!
Den 12. september stævner Pernille og André ud fra Kaløvig. De unge sejlere gør dét, mange af os har drømt om, men aldrig fik realiseret – langfart på verdenshavene. Kom på havnen og vær med til at sige ordentligt farvel – der serveres pølser og drikkelse ved båden (der ligger nedenfor restauranten) den 12 september kl. 12:00. Læs meget mere om Pernille og André, skibet, togterne og andet spændende her. Læs også Minbaads artikel om de to unge sejlere og deres planer her.

Kranbooking
Husk, at jo tidligere du booker krantid, jo større er chancen for, at der er en ledig tid på det tidspunkt, der passer dig bedst! Krankørsel kan bookes gratis, hvis man har betalt stativleje osv. Husk at booke i god inden du skal op. Booking foregår via forsiden af hjemmesiden i det blå felt ”Kranbooking”
HUSK at logge ind, inden du booker en tid. Dit password er dit medlemsnummer.
 
Efter an lang ”tørkeperiode” uden stævner, sker der igen noget i Kaløvig
I weekenden 5.- 6. september blev ungdomsdelen af Sailing Aarhus Week sejlet fra Kaløvig.
Jolleafdelingen stod for stævnet, der blev afviklet for Europa-joller og 29ere. Kaløvig fik stor ros for arrangementet både på vandet og på land. Stor tak til alle, der gav en hånd med.

I weekenden den 26.-27. september sker der igen noget på stævnefronten
Europa-jollerne kommer til Kaløvig for at afvikler årets 1. ranglistestævne. Vi får besøg af ca. 35 – 40 unge Europajolle sejlere. Dejligt, at Kaløvig igen kan lægge vand- og land til de unge sejlsportstalenter. Europajollen er en såkaldt signatur-jolle i Kaløvig. Således er den regerende og 8-dobbelte verdensmester hos kvinderne, Anna Livbjerg fra Kaløvig. Til dette arrangement skal der naturligvis bruges en del hjælpere, såvel på vandet som på land, så hvis du har tid og lyst til at give en hånd med, så kontakt Helle Wilkens pr. e-mail: helle.wilkens@hotmail.com
 
Brand i både – undersøgelse af årsager
FLID er blevet kontaktet af Professor Jens Lauritsen, Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital. Gruppen vil gerne finde ud af, hvorfor der er kommet flere brande i både, og hvorfor en relativ stor andel af brandene sker i havnene.
Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) har kigget ind i undersøgelsen, og vil gerne sende opfordringen til at besvare spørgeskemaet fra Ulykkes Analyse Gruppen ved Odense Universitets Hospital videre. Det er en seriøs undersøgelse, som også kan vise havnene, hvordan vi i endnu højere grad kan forebygge brande, og hvordan vi kan reagere hurtigt, hvis en brand opstår.
Alle der har en båd opfordres til at besvare spørgeskemaet.
Du finder skemaet her.
Spørgsmålene kan besvares på 5-10 minutter.
Svarfrist på spørgeskemaet er 15. september. Skulle man ikke lige nå det, behandles senere indsendte svar til sidst i undersøgelsen.
Når resultaterne foreligger i oktober/november 2020, vil FLID offentliggøre dem.
 
Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvigs ungdom
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hvor gang du tanke hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling.
Læs mere her.
 
Fine nye Kaløvig kasketter
Der er noget specielt ved at ”være på hat med” med andre. Egentlig betyder ”at være på hat med” at man hilser på hinanden. ”Hat” kan vel i vores verden udskiftes med ”kasket”, så derfor kan du, mod det beskedne beløb af kr. 50,- købe en Kaløvig Bådelaug fine kasket på havnekontoret.

Ledig plads i kontorfællesskabet
Der er en enkelt ledig plads i kontorfællesskabet, så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads. Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her - eller/og kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*