Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Højvande
Natten til mandag, d. 15/9 havde vi årets første højvande (96 cm over normalen).
Dette medførte blandt andet at havnekaptajnen måtte skære mere end 25 fortøjninger.
Derfor er det vigtigt, at du ser til din båd og sørger for at dine fortøjninger er tilpas løse, så båden også ligger sikkert når vandet stiger.
 
Krantider og booking
Fra uge 38 køres der mandag, tirsdag, torsdag og fredag frem til ultimo november.
Fra den 1. december 2019 og frem til begyndelsen af marts 2020 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr.
BEMÆRK!! Kranen kører ikke, når der er frost.
Skal din båd på land i år, bedes du booke optagning i god tid.
Optagning bestilles online i øverste højre hjørne på vores hjemmeside.
Du får adgang til systemet ved at logge ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Husk at logge på inden du booker krantid.
Husk, at der skal være 2 personer til stede og at der skal bæres hjelm i forbindelse med optagningen.
 
Stativ
Hvis din båd skal op til vinter, bedes du sikre dig, at vi har et stativ klar til dig. Har du endnu ikke har modtaget en faktura på stativleje, bedes du kontakte havnekontoret, for bestilling af stativ/støtteben.
 
Mærkning af båd (medlemsnummer og hjemhavn)
Husk, at din båd SKAL være mærket med medlemsnummer og hjemhavn.
Medlemsnummeret skal være synligt – også når båden står på land. Ligger din mast i masteskuret, skal du også sætte dit medlemsnummer på masten. Årsagen til, at din båd skal være mærket med medlemsnummer er, at vi beklageligvis bruger uforholdsvis lang tid på at finde ud af, hvem der er ejer af båden, hvis vi er nødt til at kontakte dig i relation til din båd, herunder dine fortøjninger, sejl eller lignende ved eksempelvis højvande, kraftig blæst mv. 
Mærkater kan hentes på kontoret.
 
Udviklingsplan og åbent bestyrelsesmøde
Kære Kaløvig´er.
Arbejdet med at udarbejde forslag til udviklingsplan for KBL er godt på vej. Imidlertid mangler vi fortsat nogle bidrag fra forskellige dele af foreningens virke. Det er vigtigt for os at få lejlighed til at drøfte indholdet af udviklingsplanen med alle de medlemmer, som har lyst til at medvirke.
Derfor har vi besluttet at udskyde det åbne bestyrelsesmøde til torsdag den 24. oktober kl. 20.00. Hvis I måtte have presserende spørgsmål, er I altid velkommen til at maile til driftsudvalget, hvorefter vi vil vende tilbage med svar.
I øvrigt henviser vi til de løbende opdateringer om havnen, som vores havnekaptajn, Allan lægger ud til alle medlemmer på vores hjemmeside.
De bedste sejlerhilsener - Jesper Lund, Formand, KBL

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.