Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Ydermolen forstærkes og det røde fyr hæves mandag, den 21 september
Som I sikkert har bemærket, så synker ydermolen og det røde fyr. Faktisk er det røde fyr sunket en halv meter i forhold til det grønne fyr. Dette rådes der nu bod på.
Mandag den 21. september forstærkes ydermolen med ca. 120-150 tons sten og det røde fyr hæves. Da stenene leveres mellem den blå kran og mastekranen, kan du ikke forvente at finde plads ved mastekranen den kommende mandag/tirsdag.
 
Cashloader udskiftes og opgraderes i perioden 29. september – 2. oktober
For at leve op til gældende regler skal vores cashloader (betalingsautomat), hvor man blandt andet kan købe strøm, gæsteleje. m.v.,  udskiftes. Den har tjent havnen i over 15 år. Derfor er cashloaderen lukket fra tirsdag 29. september til fredag den 2. oktober. Det er derfor en god idé at ”tanke” havnekortet op inden. Skulle du have akut behov for at få ”tanket op” i ovennævnte periode, kan du finde hjælp på havnekontoret indenfor normal åbningstid.
 
Kranbooking
Vi gentager lige opfordringen til at booke krantid så snart som muligt. På den måde har du større chance for, at der er en ledig tid på det tidspunkt, der passer dig bedst!
HUSK at logge ind, inden du booker en tid. Dit password er dit medlemsnummer.
Fra den 1. december 2020 og frem til udgangen af februar 2021 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på kr. 1.000.
BEMÆRK: Kranen kører ikke, når det er frostvejr.
 
Jollestævne i weekenden den 26.-27. september
I denne weekend får vi besøg af 35-40 unge Europajollesejlere, der afvikler årets første ranglistestævne. Tag godt imod de unge håbefulde sejlere.
 
Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvigs ungdom
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hvor gang du tanke hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling.
Læs mere her.

Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*