Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Nytårskur
Aktivitetsudvalgets nye tiltag – Nytårskuren den 19. januar 2020 blev en overvældende succes. 95 glade medlemmer hyggede sig i hinandens selskab og med en fantastisk brunch i 3 timer. Ingen tvivl, den årlige Nytårskur er kommet for at blive.
 
Klubaften i Kaløvig – tirsdag, den 18. februar 2020 – kl. 19:00
HAVET HUSKER – en aften med skattejæger Stig Thornsohn – bedre kendt som ”Indianer Stig”. Det er lykkedes at lokke Indianer Stig til Kaløvig. Stig er en meget farverig og fantastisk god historiefortæller. Aftenens oplæg er med Stigs egne ord: Man siger jo at ”havet sletter alle spor”, men sådan er det ikke: HAVET HUSKER, og vi er en del af hukommelsen. Sørøvere, fribyttere og eventyrere er salte iværksættere i et udfordrende hav fyldt med bureaukratiske rev og økonomiske storme, men de spændende historier er det værd. Det handler om at kvalificere fascinationen… og smage på historien. Vi fandt nogle gamle stentøjsflasker med øl fra 1861. White Labs i San Diego fandt levende gær, som vi har opdyrket – og sammen med Mikkeller har vi genbrygget verdens ældste øl på verdens ældste gær. WRECK ALE, Neva 1861.
Og - mon ikke der også bliver mulighed for en smagsprøve af dette gamle – genskabte øl.
Arrangementet finder sted i Kaløvig Badehotel
Tilmelding påkrævet – pris pr. pers. er kr. 75.
Tilmelding og betaling foregår her.
 
ABSOLUT SIDSTE CHANCE FOR INDSENDELSE AF BÅDOPLYSNINGSSKEMA
En del bådejere mangler stadig at indsende ”Oplysningsskema for bådejere” (deadline var den 13. januar 2020).
Oplysningsskemaet findes på Kaløvigs hjemmeside her.
Når skemaet er udfyldt, sendes det ved at klikke på knappen i bunden af skemaet (submit). Hvis du har flere både, bedes du udfylde nedenstående formular for hver båd. (har du fx 2 både, skal du udfylde 2 formularer – altså én formular for hver båd)
 
Tidligere nyhedsbreve.
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*