Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Standerskifte
 
Søndag, d. 27. oktober mødtes ca. 40 medlemmer kl. 09:00 til morgenmad og instruktion vedr. arbejdsdagens opgaver. Der blev beskåret buske og træer, plantet lyng ved saunaen, ryddet i vognlyet og meget mere. Stor ros og tak til alle, der gav en hånd med.
 
Kl. 16:00 var omkring 80 medlemmer var mødt op til Kaløvigs traditionelle standerskifte, hvor formanden bød velkommen og efter den første sang fortalte formanden lidt om sæsonens gang i klub og på havn.
Det har på mange måder været et begivenhedsrig år med masser af aktiviteter på såvel vand som på land. Vores unge sejlere har igen i år præsteret flot og vores Sejsportsliga hold har klaret sig flot.
Pigesejlerne skaber et fællesskab, som lokker flere kvinder med til deres aktiviteter. Godt gået.
Sejlerskolen har stor søgning og ventelister.
Kajakroerne har fået 13 nye medlemmer. 2 af vores medlemmer har - som i har set/læst - været på spændende kajakoplevelser i Grønland ved Ammassalik sammen medlemmer fra Nappedam.
Badedyrene flokkes om vores sauna og badebro – et projekt der ikke bare løber rundt – men også giver nye medlemmer og indtægter til klubben.
Autocamperpladsen har haft god søgning af hyggelige gæster som foretrækker at nyde Aarhus Bugten fra vores hjørne.
Fiskerhusene på vej i havet – forhindret ved reetablering af Københavnerspunsen – et nødvendigt arbejde og indhug i pengetanken. Hovedoprydning og reetablering af vores vinterplads – en pryd for øjet – og super at køre på og placere vores både sikkert og effektivt.
En brand i baglokale til restauranten kunne have taget hele bygningen. Hurtig udrykning fra brandfolk begrænsede skaderne – Allan og Søren m.fl. stor indsats mens det stod på. Store skader – midlertidigt produktionskøkken – nedbrydning og opbygning af lofter og gulve, it – netværk, ventilation mv. Rengøring i dagevis/ugevis. Lokaler fremstår nu i bedre stand end før. Prisværdig og kæmpestor indsats fra vores folk på havnen. Fortjener KLAP for styring, kvalitet og ihærdig opfølgning.
Cirkusteltet, som har været til stor glæde ved stævner, til leje af restauranten og brug af vores aktivitetsudvalg/medlemmerne. Stormen tog det – nu kigger vi på en ny og bedre erstatning for det.
Vi lovede forældre og bedsteforældre en legeplads – nu er den klar med god sponsorstøtte til opsætning. Når vi er færdige her følges vi derhen - inden øl og pølser ved jollehuset – til en lille officiel åbning.
Aktivitetsudvalget har fået liv i gamle og skabt nye traditioner. Ikke mindst kunne vi samle os om en flot Havnens Dag. Første gang vi var med. En rigtig god og hyggelig dag som bestemt var KBL til ære. Har lyst at nævne Fiskerne, som havde arrangeret og gennemførte en fantastisk fin dag med masser af besøgende på land og til vands. Tak til Birgitte og holdet bag. Fiskerne melder desværre: Ingen fisk i Kaløvig – INGEN. Det bør undersøges…
Formanden takkede Driftsudvalget og bestyrelsen for et godt samarbejde og takkede alle de medlemmer, der dukker op til de åbne bestyrelsesmøder og holder bestyrelsen til ilden med gode input og gode samtaler.
Afslutningsvis blev Kaløvig standeren givet til vores havnekaptajn, Allan, for en helt særlig og kæmpestor indsats for havn og klub. Altid på stikkerne sammen med vores andre folk på havnen. Både når det faretruende høj vandstand og at få sat skik på alt muligt så havnen fremtræder trimmet og professionel.
 
Seancen blev afsluttet med ”folkevandring” – først til den nye legeplads, der skulle indvies med klip af den røde snor og sidenhen til jollehuset, hvor der blev serveret pølser fra pølsevogn og drikkevarer.
Alt i alt – en rigtig hyggelig Kaløvig dag.
 
Aktiviteter og møder frem til jul

Klubaften – Sejltur i Polaris Drabant fra Lofoten til Nordkap.
Onsdag, d. 13. november 2019 – kl. 19:00 i Kaløvig Badehotel
Mads Bo Falk, som før har holdt et spændende foredrag i Kaløvig Bådelaug,
vil denne gang berette om sin sejltur i Polaris Drabant til Nordkap. Et togt på 3000 sømil til toppen af verden og retur. Spændende og betagende smuk udforskning af Helgelandskysten og Lofoten.
Bjergbestigning, hvalkød, gletchere og overflodsfiskeri. Udsigt. Denne strækning har været præsenteret i et tidligere foredrag med Mads, så den vil kun blive opsummeret. Men turen fortsatte siden videre gennem Finnmarkens ødemark, vilde natur og skræmmende historie, til Nordkap - og retur på rekordtid, solo! Hovedparten af togtet blev sejlet solo i Mads Bo Falks 26 fods Polaris Drabant, som er specialudrustet til langturssejlads. Sejladsområdet i Arktis, nord for Polarcirklen, er stort set ukendt, og det er en skam. - Kom og få det lukket op!
 
Regnskabsmøde
Torsdag, d. 21. november 2019 – kl. 20:00 i Kaløvig Badehotel
Ønsker du at få en fyldestgørende indsigt i Kaløvig Bådelaugs økonomi, så har du muligheden på regnskabsmødet. På mødet gennemgås årets regnskab og alle medlemmer har mulighed for at grave dybere ned i de enkelte poster.
 
Kaløvigs traditionelle Julebanko
Tirsdag, d. 26. november 2019 – kl. 19:00 i Kaløvig Badehotel
Aktivitetsudvalget har igen samlet flotte præmier - Mød op og se om du skal have en and eller andet godt med hjem.
Bankopladerne kan købes til 25 kr. pr. styk mod kontant betaling, og der er fri kaffe til deltagerne.
Tilmeld jer via e-mail: KBL.aktivitet@gmail.com. Tilmeldingsfrist er mandag d. 25. november kl. 10:00
  
Alle medlemmer opfordres i øvrigt til at følge med på hjemmesidens aktivitetskalender
 
Tidligere nyhedsbreve
Fik du ikke lige læst nogle af de tidligere udsendte nyhedsbreve, eller trænger du til at få genopfrisket nogle af de mange informationer i disse, kan du læse dem her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*