Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Vigtig information til lejere af bådpladser i Kaløvig Bådelaug
Flere af vores pladshavere (ejere af bådpladser) har valgt at benytte deres pladser i 2021. Derfor kan vi beklageligvis ikke sikre, at du, som lejer af en bådplads, kan være sikker på en plads i den kommende sæson – også selvom du har haft en plads i 2020. Den sikreste måde at sikre sig en plads i havnen på, er at købe en af de få pladser, der endnu er til salg. Ofte sættes pladser til salg på Den Blå Avis, men du kan også kontakte kontoret på telefon eller e-mail for at høre, om vi kender til pladser, der er til salg. Se mere her.
 
Ligger din båd i vandet
Kaløvig Bådehavn er en såkaldt A-havn, men alligevel skal du være opmærksom på, at ikke alle forsikringer dækker is- og frostskader for både, der ligger i vandet. Derfor skal du være opmærksom på, at en ansvarsforsikring ikke nødvendigvis dækker, hvis din båd synker om vinteren, fordi der er gået en søventil eller lignende, så vandet fosser ind.
 
Ny teleskoplæsser
Vores store gamle blå Terex teleskoplæsser har nu udtjent sin værnepligt. Den har virkelig knoklet på havnen med blandt andet transport af både på stativer. Nu er den nye teleskoplæsser ankommet – den er ikke blå, men en gul JCB (og den er godkendt på budgettet for 2021 ).
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*