Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Klubaften – Sikkerhed til søs, d. 3. marts 2020, kl. 19.00
Få dit kendskab om sikkerhed til søs frisket op ved starten af sæsonen. I Kaløvig Bådelaug er sikkerhed til søs i højsædet, derfor har Aktivitetsudvalget inviteret Sejlsikkert-instruktør Nicolas Munck Rechnitzer. Han ved alt om hvordan man sørger for, at man færdes trygt og sikkert på havet – og han ved også hvad man skal gøre når uheld er ude. Derudover viser han, hvordan man selv kan tjekke sin redningsvest. Så kom frisk og tag din(e) redningsvest(e) med, så du kan lære, hvordan man tjekker at de stadigvæk virker, som de skal.
Klubaftenen er gratis, men tilmelding er påkrævet for at vide, hvor meget kaffe Søren skal sætte over.
Tilmelding foregår her.
Husk at bestille bord hvis du vil spise i restauranten, inden klubaftenen starter.
 
Højvande, d. 10. februar 2020
Efter blæsevejret om søndagen fulgte højvande – vel at bemærke en meget høj vandstand op til ikke mindre end 138 cm ved midnatstid. Det er den højeste vandstand vi har oplevet i Kaløvig i mange år.
Selvom højvandet var varslet og der ikke ligger mange både i vandet, måtte havnekaptajnen kappe 10 – 15 fortøjninger og ringe til omkring 25 bådejere.
Husk, at det ikke er havnens personale, der har ansvaret for bådene, men den enkelte bådejers ansvar, at båden i vandet altid ligger fortøjet i forhold til vind, vejr og vandstand.
 
Mere om muslingefiskeriet
Vores udmærkede lokalblad ”8541” har i seneste nummer igen en fin artikel om det meget omtalte muslingefiskeri i farvandet ud for vores havn. Du kan læse artiklen her.
 
Den store flagmast på Øen skal renoveres
Vores store flotte flagmast trænger gevaldigt til en kærlig hånd. Derfor søges medlemmer, der vil påtage sig at give en hånd med denne opgave. Har du derfor lyst til at gøre en meget synlig indsats for din klub, så send en mail til Allan – havnekaptajn@kblsail.dk
 
DSC/VHF-kurser i april 2020
Kaløvig Bådelaug arrangerer i samarbejde med Sejlerkurser.dk DSC/VHF-kurser inden sejlsæsonen starter. På kurset gennemgås pensum herunder radiobetjening, nødprocedurer, DSC, EPIRB, SART, NAVTEX mv.
Læs mere om kurset, priser og tilmelding her.
 
Fantastisk aften med Indianer Stig – Havet husker
Tirsdag, d. 18/2 oplevede 80 medlemmer skattejægeren Indianer Stig fortælle om mange hemmeligheder på havbunden. Vi var omkring hævningen af den tyske Ubåd ved Anholt og ikke mindst øllet der blev fundet vraget af MS Neva, der i 1861 sank nord for Læsø. Der var naturligvis også smagsprøve af den ”genbryggede” øl, og det var meget velsmagende.
Også TV2Østjylland havde fundet ved til Kaløvig for at sende direkte fra aftenen.
Se det knap 8 minutter lange indslag her.

Fra nyhedsbrevet i uge 7:
 
Kranbooking
Der kan bookes krantider via hjemmesiden fra begyndelsen af marts måned. Hvis det er nødvendigt at få din båd op inden der åbnes op for reservation via hjemmesiden, så kan du som altid kontakte havnekontoret. Der bliver udsendt en mail så snart, at der er åbnet for kranbookingen på hjemmesiden.
 
Pladsfordeling
Allan, vores havnekaptajn, er i fuld gang med det store puslespil, det vil sige opgaven med pladsfordelingen. Opgaven er bestemt ikke blevet lettere, da mange medlemmers både har fået ”vokseværk”. Mange vil naturligvis kunne blive liggende på deres nuværende plads, mens der vil blive flyttet rundt på andre. I begyndelsen af marts udsendes der en faktura på havneleje og det vil af denne faktura også fremgå, hvilken plads din båd skal ligge på i år.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*