Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Brand på vinterpladsen
Natten mellem mandag, d. 24. og tirsdag, d. 25. februar udbrød der brand i flere både i det nordvestligste hjørne af vinterpladsen. Heldigvis blev branden opdaget kl. ca. 05:00 af et medlem, der bor i sin båd på havnen. Brandvæsenet kom hurtigt og det samme gjorde vores havnekaptajn Allan, der ligeledes var blevet alarmeret. Heldigvis var vinden svag fra en sydøstlig retning, så branden ikke spredte sig mere end den gjorde. Alle berørte ejere af de ca. 10 berørte både er informeret.
Politiets brandteknikere var hurtigt til stede for at undersøge mulige årsager til branden, men vi er ikke bekendt med resultatet af deres undersøgelser. Mange funderer naturligvis over hvor og hvordan branden er opstået, men vi opfordrer alle til at lade brandteknikerne om disse tanker og overvejelser.
 
Reminder: Klubaften – Sikkerhed til søs, d. 3. marts 2020, kl. 19.00
Få dit kendskab om sikkerhed til søs frisket op ved starten af sæsonen. I Kaløvig Bådelaug er sikkerhed til søs i højsædet, derfor har Aktivitetsudvalget inviteret Sejlsikkert-instruktør Nicolas Munck Rechnitzer. Han ved alt om hvordan man sørger for, at man færdes trygt og sikkert på havet – og han ved også, hvad man skal gøre, når uheld er ude. Derudover viser han, hvordan man selv kan tjekke sin redningsvest. Så kom frisk og tag din(e) redningsvest(e) med, så du kan lære, hvordan man tjekker, at de stadigvæk virker, som de skal.
Klubaftenen er gratis, men tilmelding er påkrævet for at vide, hvor meget kaffe Søren skal sætte over.
Tilmelding foregår her.
Husk at bestille bord, hvis du vil spise i restauranten, inden klubaftenen starter.
 
Klubaften – Skipper kend din båd, mandag, d. 30. marts kl. 19:00
Så er tiden kommet til at få nogle faglige input til klargøring af vores både, så vi er klar til at begive os til søs i bevidsthed om, at vi har gjort vores bedste.
Derfor har vi tilsagt ekspertisen til en hyggelig aften, hvor vi bl.a. snakker motor med motorspecialist Per fra Sondrup Marine og rig og sejl med sejlmager Palle Hemdorff.
Klubaftenen foregår i Kaløvig Badehotel og er gratis, men tilmelding er påkrævet
Tilmelding foregår her.
Venlig hilsen
Aktivitetsudvalget - Vi bygger bro over broerne
Husk at bestille bord, hvis du vil spise i restauranten, inden klubaftenen starter.

Følg og "synes godt om" Kaløvig Bådelaug på Facebook her.
 

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*