Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

Nyt havne- og medlemssystem 

Kaløvig Bådelaug får nyt system til  administration af medlemmer og havnen. Det nye system hedder CompuSoft. Det er et system, som bruges af ca. 30 havene i Danmark. Med det nye system får vi nogle forbedringer i forhold til det gamle, Zietwing, først og fremmest får vi en mere enkel administration af medlemmerne og betalinger for kontingent og havneafgifter. En forenkling, som mest af alt giver en bedre debitorstyring, så vi har overblik over hvem der skylder. Det glæder kasseren, som lovede på sidste generalforsamling, at vi får styr på skyldnerne.

På havnesiden får vi et egentlig pladsadministrationssystem, som erstatter den gamle tavle med papirkort, som de fleste af jer har set på kontoret. Vi bliver digitale. Personalet får bedre oversigt over pladserne, bla. ved pladsfordeling. Kran-reservation kan nu ske på en app, som den enkelt bådejer kan downloade og bestille plads mm. En anden app til personalet giver en bedre styring af opgaver på havnen, når de opdages.

På opkrævningssiden kommer der også en forandring, nogle vil kalde det en forbedring. Der bliver udsendt en faktura på mail.. Altså kan vi se hvad der opkræves før vi betaler. Der vil kunne betales med dankort og med indbetalingskort via netbank. Der er dog foreløbig en ulempe, at man ikke kan tilmelde sig automatisk betaling. Du skal gøre noget aktivt for at betale fakturaer, men så ved ud også hvad du betaler før det sker.

Omkostningsmæssigt bliver det neutralt i år at bruge det nye system. Næste år vil vi spare lidt.
Når systemet er indkørt forventer jeg, at der kan bliver andre fordele, f.eks. reservationer af udstyr og lokaler for klubbens medlemmer (men det er fremtid).

Vi regner med at havnelejeopkrævningen kan køres i det nye system pr. 1. marts 2019. Personalet har været på kursus i det nye system. Lige nu er vi alle optimistiske, da det er et kørende system, som vi tager i brug.

Finn Svendsen, kasserer for Kaløvig Bådelaug

Nyt på personalefronten

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at driftudvalget har valgt at opsige Sara Fritzner i hendes stilling på 20 timer om ugen. Opsigelsen skyldes udelukkende klubbens økonomiske situation og med et nyt medlemssystem og en mere administrativ havnekaptajn end tidligere tror vi på at kontorets opgaver kan klares med færre hænder. Vi har været enormt glade for Saras indsats for Kaløvig Bådelaug gennem de sidste 5 år. Hun har været med til at gå foran for en ny tid og udvikling af vores administration. Vi ønsker hende alt det bedste fremover. Sara har sidste arbejdsdag i udgangen af marts. 

På vegne af driftsudvalget 
Havnekaptajn Allan Rundberg 

Klubaftener forår 2019

Sæt kryds i kalenderen og kom og nyd nogle hyggelige aftener sammen med andre klubmedlemmer. 

Tirsdag den 5. marts 2019, kl. 19: nye tiltag i bådvedligeholdelse
Fællesspising kl. 18
Kom godt i gang med klargøring af din båd og find ud af, hvilke (nye) produkter der er. Læs mere her
 
Tirsdag den 2. april, kl. 19: Sikkerhed til søs
Fællesspisning  kl. 18
Tjek din oppustelige redningsvest, få din viden om sikkerhed shinet op, så du kan starte sejlsæsonen på  en tryg måde.
 
Lørdag den 27. april, kl. 16: Standerskifte
Traditionen tro skifter vi klubbens stander og skyder vi den nye sejlsæson i gang med hyggeligt samvær, fællessang, en øl eller en sodavand og lidt til ganen.
 
Lørdag den 25. maj: Havnens Dag
I 2019 vil Kaløvig Bådelaug deltage med mange andre danske lysthavne, i Havnens Dag: Vild med Vand. Den foregår i hele landet på lørdag den 25. maj, hvor alle havne viser, hvad de har at tilbyde. Sæt allerede kryds i kalenderen nu, og hold øje med hjemmesiden, fordi vi har brug for dig til at få det hele hænge sammen!

Vinterbadning 

Der er stadig plads til lidt flere medlemmer i vores nye vinterbadefaciliteter.
Vil du gerne meldes ind så send os en mail med følgende oplysninger: navn, adresse, mail, tlf og fødselsdato til kbl@kblsail.dk. Det koster 500 kr. i årligt kontingent og 500 kr. i et nøgledepositum. 

Læs mere om vores vinterbade-faciliteter og retningslinjerne her

Læs om omklædnings-faciliteterne her
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2015 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*