Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 


Aktuelt vedr. søsætning og forsamling
Det udendørs forsamlingsforbud på 10 personer gælder fra den 22. marts 2021. Indendørs er forsamlingsforbuddet fortsat på 5 personer.
Når bådklargøring og søsætning gennemføres, opfordres alle til at følge nedenstående råd for at begrænse smitten mest muligt:

  • Forsamles så få som muligt.
  • Udvis særlig forsigtighed overfor havnens personale og/eller dem der står for selve bådhåndteringen.
  • Udvis respekt og hold god afstand til hinanden – min. 2 meter.
  • Følg Sundhedsstyrelsens anvisninger til god håndhygiejne – vask hænder, sprit ofte hænder af og nys/host i ærmet.

 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Parkering på havnen

Da vores veje er smalle – og vigtige brandveje, er det nødvendigt at håndhæve, at parkering kun er tilladt på vores afmærkede parkeringspladser. Skal du om sommeren på sejltur, så parker din bil på vinterpladsen. Parkering på Øen begrænser sig til 12 timer, så den går ikke, hvis du er på weekendtur eller sommertogt. Parkering langs volden er naturligvis ikke tilladt og det samme gælder vendepladsen på Øen. For autocamperpladsen gælder, at pladsen udelukkende er forbeholdt autocampere. Da der i perioder er anarkistisk parkering på havnen, er det besluttet, at Q-Park fremover vil kontrollere og håndhæve parkeringsovertrædelser (læs parkeringsafgifter) langs volden til vinterpladsen, ved miljøcontaineren og masteskuret - og på autocamperpladsen. Parkeres der således i nævnte områder, opkræver Q-Park en parkeringsafgift – og koster det dyrt.
 
Lidt gode råd om bundmaling og polering af fribord

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert, at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Affaldshåndtering i Kaløvig
Vi skal alle passe på miljøet og sortere vores affald. Det gælder såvel husholdningsaffald fra bådene (husk at dåser og glasflasker skal i de respektive affaldsbeholdere, der står ved siden af de store blå affaldscontainere). Bådklargøring er altid forbundet med ekstra og anderledes, måske endda giftigt affald. Derfor er det vigtigt, at vi alle kildesortere affaldet. Se vejledning her.
 
Sauna news – ny sauna er ankommet
Der er så stor søgning på vores badefaciliteter og ikke mindst saunaen, at der nu opstilles yderligere en sauna – endda lidt større end den nuværende. Den nye sauna er ankommet og vil snart blive sat på plads. Desværre kræver Covid-19 restriktionerne, at sauna ikke er mulig, men vi håber på en snarlig åbning for begge sauna ”tønder”.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*